Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

da si ti meni ziv i zdrav, payet je kreirao za saigrace osam sansi za gol od cega dvije velike, tako da je najbolji igrac utakmice dobio 3 bonusa. bonus bi trebalo tome i da sluzi.

Stoji, ali da ga jebem ako je Pele zasluzio 0 bonusa, sve da je dao i autogol (ogradjujem se, nisam gledao utakmicu). Koliko god da je jeziv bio, jos nisam cuo da neko za 2 asistencije ne dobije nista.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Palo je 4 gola na toj utakmici, puno strelaca, puno razlicitih asistenata, moze da se desi da nije zasluzio.

Posted

Stoji, ali da ga jebem ako je Pele zasluzio 0 bonusa, sve da je dao i autogol (ogradjujem se, nisam gledao utakmicu). Koliko god da je jeziv bio, jos nisam cuo da neko za 2 asistencije ne dobije nista.

dvije asistencije su 18 bps, a jedan gol napadaca 24, tako da se nista neobicno nije desilo.

Posted

Kakvo kolo.

Cetiri igraca sa 0 poena (tri nisu ni igrala...cetvrti bolje da i nije). Klupa 0 bodova. -4 boda za izmene.

Ipak na kraju rekordni broj bodova ove sezone i pobeda.

Posted

pred zadnju utakmicu imam 5p prednosti.

ja Hauarda, protivnik Lukakua.

bice zanimljivo.

Posted

Igram protiv tima koji ima 8 igrača, nema ni kapitena ni zamenika, i gubim ako Barkli i Lukakara skupe 16 poena, najgori fantazi ikad :isuse:

Posted

Moram da strepim do poslednjeg minuta, Dawson morao dati gol seronja. 

Posted

Igram protiv tima koji ima 8 igrača, nema ni kapitena ni zamenika, i gubim ako Barkli i Lukakara skupe 16 poena, najgori fantazi ikad :isuse:

Uzeću malo odmora od fantazija.. :(
Posted

Lukakarica :wub: Konacno pobeda i to protiv tima iz vrha, jos Calavera spucao i WC. 

Posted

Lukakarica :wub: Konacno pobeda i to protiv tima iz vrha, jos Calavera spucao i WC. 

Mogla si mene da pitas sta ce se desiti i pre nego sto je kolo pocelo, za mene je ova sezona 1 veliki karneval propasti :(

Posted

Укњижена још три бода, наставља се традиција да пратим резултате Вест Хема у РЛ, која траје још откад смо делили имена клубова у нашој лиги по пласману клубова у правој лиги. :o

Спортски поздрав Буљарици, изузетно симпатичном противнику. То не говорим свакоме, већ само оним супарницима које победим па ми постану драги на два-три дана, за разлику од оних који победе мене па их мрзим два-три дана. :blush:

Оне који ме победе двапут у сезони мрзим целе следеће сезоне. Толоо, Моћо, знате о коме причам. :mad:

Posted

Дабогда црко р'н'р -Јако до самог краја™ :Hail: Какав дерби! :Hail:

Posted (edited)

Ma ne zajebavaj. Obojici treba pobeda ko leba, imamo najvise bodova u ligi i na kraju nereseno :isuse: .

Dobro, nemamo bas najvise bodova, ali da sam sa bilo kim drugim igrao...

Edited by Aleksandar88
Posted

Uzeću malo odmora od fantazija.. :(

+1

ja ne razumem ovu sezonu i gotovo.