pantelia Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 da si ti meni ziv i zdrav, payet je kreirao za saigrace osam sansi za gol od cega dvije velike, tako da je najbolji igrac utakmice dobio 3 bonusa. bonus bi trebalo tome i da sluzi. Stoji, ali da ga jebem ako je Pele zasluzio 0 bonusa, sve da je dao i autogol (ogradjujem se, nisam gledao utakmicu). Koliko god da je jeziv bio, jos nisam cuo da neko za 2 asistencije ne dobije nista.
goofs Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Palo je 4 gola na toj utakmici, puno strelaca, puno razlicitih asistenata, moze da se desi da nije zasluzio.
Timmi Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Stoji, ali da ga jebem ako je Pele zasluzio 0 bonusa, sve da je dao i autogol (ogradjujem se, nisam gledao utakmicu). Koliko god da je jeziv bio, jos nisam cuo da neko za 2 asistencije ne dobije nista. dvije asistencije su 18 bps, a jedan gol napadaca 24, tako da se nista neobicno nije desilo.
Nevernik Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Kakvo kolo. Cetiri igraca sa 0 poena (tri nisu ni igrala...cetvrti bolje da i nije). Klupa 0 bodova. -4 boda za izmene. Ipak na kraju rekordni broj bodova ove sezone i pobeda.
Svarog Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 pred zadnju utakmicu imam 5p prednosti. ja Hauarda, protivnik Lukakua. bice zanimljivo.
zoki Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Igram protiv tima koji ima 8 igrača, nema ni kapitena ni zamenika, i gubim ako Barkli i Lukakara skupe 16 poena, najgori fantazi ikad
nick1986 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Moram da strepim do poslednjeg minuta, Dawson morao dati gol seronja.
zoki Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Igram protiv tima koji ima 8 igrača, nema ni kapitena ni zamenika, i gubim ako Barkli i Lukakara skupe 16 poena, najgori fantazi ikad Uzeću malo odmora od fantazija.. :(
Tolaa Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Lukakarica Konacno pobeda i to protiv tima iz vrha, jos Calavera spucao i WC.
Calavera Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Lukakarica Konacno pobeda i to protiv tima iz vrha, jos Calavera spucao i WC. Mogla si mene da pitas sta ce se desiti i pre nego sto je kolo pocelo, za mene je ova sezona 1 veliki karneval propasti :(
Прслин Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Укњижена још три бода, наставља се традиција да пратим резултате Вест Хема у РЛ, која траје још откад смо делили имена клубова у нашој лиги по пласману клубова у правој лиги. :o Спортски поздрав Буљарици, изузетно симпатичном противнику. То не говорим свакоме, већ само оним супарницима које победим па ми постану драги на два-три дана, за разлику од оних који победе мене па их мрзим два-три дана. Оне који ме победе двапут у сезони мрзим целе следеће сезоне. Толоо, Моћо, знате о коме причам.
Прслин Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Дабогда црко р'н'р -Јако до самог краја Какав дерби!
Aleksandar88 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Ma ne zajebavaj. Obojici treba pobeda ko leba, imamo najvise bodova u ligi i na kraju nereseno . Dobro, nemamo bas najvise bodova, ali da sam sa bilo kim drugim igrao... Edited September 29, 2015 by Aleksandar88
malkin Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Uzeću malo odmora od fantazija.. :( +1 ja ne razumem ovu sezonu i gotovo.
Recommended Posts