Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Izgleda da sam nekim čudom tesno pobedio Djubretare.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

dobar si Ruxine, jos kad ti legnu bonus poeni... ali cestitacu ti tek posto me Pedro razocara! 

da, ja sam i -4 na transfere  :cry:

Hvala!

Bili smo obojica na -4, da pedro nije totalno fejlovao...

Posted

zajebavas :lolol: nisi mu oduzeo onih 20 za transfere

Tek sad vidim kad izasli bodovi :isuse: pratim preko aplikacije pa ne vidim koliko je protivnik imao transfera.
Posted

Wilson ce izgleda odsustvovati duze vreme, pitanje je koga uzeti u zamenu, a da je istog cenovnog ranga.

Posted

Odlicno kolo,ali ja ladno juce nisam izvrsio izmene,ostao mi Benteke copavi,zamenio ekipu za onu draft gde dominiram :fantom:

Posted

vodim 16 a protivnik ima jos 3 igraca... bice cupavo. 

Posted

vodim 16 a protivnik ima jos 3 igraca... bice cupavo. 

:lol:

Posted

realno :) niko nije sacuvao cs, red je da ove dve budu 0-0 i neki bonus i eto ga :)

Posted

Munčester je sačuvao i to je bio popriličan zicer za ovo kolo. Ja nisam mogao da zatvorim zamenu Shaw - De Gea bez odlaska u minus pa sam ostavio samo Darmiana u odbrani inače bih zaradio double CS.

Posted (edited)

I McCarthy se preselio na klupu, i to pred 2 fine home tekme. Masala sad ostah i na jednom golmanu. Radice minusi narednih kola :(

Edited by ducca
Posted

Da ne bi onog kretenizma sa Pajetova 3 bonusa za jednu asistenciju na utakmici koja je zavrsena 2-2, a Peletu 0 bonusa za 2 asistencije na utakmici 3-1, izvukao bih bar nereseno protiv Timija.

Jeee, cim je neko 17-i na svetu i sudije mu pomazu :fantom:

Posted

da si ti meni ziv i zdrav, payet je kreirao za saigrace osam sansi za gol od cega dvije velike, tako da je najbolji igrac utakmice dobio 3 bonusa. bonus bi trebalo tome i da sluzi.

Posted

agueru stoto kolo zaredom nicim izazvam ukazujem povjerenje™ u vidu 1 kapitenske trake a on mi tradicionalno uzvraca kurcinom. naravno, nije opcija da ga prodam jer bi mali smrda iste sekunde proradio i urnisao me iz kola u kolo u dresu moga protivnika. :dry: