ducca Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Odlaganje izmena u odbrani je doslo po svoje,naravno u najnezgodnijem trenutku.Ostajem bez jednog u odbrani. Gomez,Oxford i Target su out. I dok su za izostanak prve dvojice znale i ptice na grani,Targetara bas i nije morao sada da me zajebe. Ukoliko Alexis bude statirao kao do sada,preostace mi samo da cestitam Mjukari na pobedi :( Identicna situacija. Da sam bio 100% siguran da ni Target nece nastupiti otisao bih u minus, ne bi bila neka steta, ovako krompir u odbrani...plus onaj Kolarova.
ducca Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Moralo je vise da se isplati cekanje Alexisa :)
ducca Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Ne vredi, ne moze Liverpul ni protiv AVL da sacuva mrezu.
malkin Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Sančez, Butland, Sedrik --> :smoris: šta mi uradiše Topolice, mila majko. mora postojati neka međunarodna konvencija koja zabranjuje ovako surovo karanje
Remi Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Da li treba da napomenem da sam Sančezu posle 4 kola gde mi je bio kapiten i prosečno imao 2,8 poena pred ovo kolo skinuo traku.
crtamOrasi Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Da li treba da napomenem da sam Sančezu posle 4 kola gde mi je bio kapiten i prosečno imao 2,8 poena pred ovo kolo skinuo traku.
Pokojni Ruxin Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Ja i cvrle igramo opak meč. Ni alexis i mata mi ne obezbeđuju pobedu ako pedro nešto uradi.Ovo mi je falilo - moj kapiten asistencija, njegov asistencija, on de brujne ja mata, on pele ja yaya ...a ne ono cripple fight za cripple fightom
cvrlle Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Onog dana kad sam kupio Kolarova vise nista nije bilo isto... prodaj ga moilm te!
ducca Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 prodaj ga moilm te! S obzirom da imam 3 defanzivca koja su postali rezervisti u medjuvremenu, procena je da Kolarov ostaje bar do NG u timu. A i odbrana Citija me je jebala prvih 5 kola, bolje mi je i ovako.
Recommended Posts