Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Odlaganje izmena u odbrani je doslo po svoje,naravno u najnezgodnijem trenutku.Ostajem bez jednog u odbrani. Gomez,Oxford i Target su out. :isuse: I dok su za izostanak prve dvojice znale i ptice na grani,Targetara bas i nije morao sada da me zajebe. Ukoliko Alexis bude statirao kao do sada,preostace mi samo da cestitam Mjukari na pobedi  :(

Identicna situacija. Da sam bio 100% siguran da ni Target nece nastupiti otisao bih u minus, ne bi bila neka steta, ovako krompir u odbrani...plus onaj Kolarova. 

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

Ne vredi, ne moze Liverpul ni protiv AVL da sacuva mrezu. 

Posted

A Gestede zabija cim sam ga prodao :rant:

Posted

Sančez, Butland, Sedrik --> :smoris:

šta mi uradiše Topolice, mila majko. mora postojati neka međunarodna konvencija koja zabranjuje ovako surovo karanje :isuse:

Posted

Da li treba da napomenem da sam Sančezu posle 4 kola gde mi je bio kapiten i prosečno imao 2,8 poena pred ovo kolo skinuo traku.

Posted

Da li treba da napomenem da sam Sančezu posle 4 kola gde mi je bio kapiten i prosečno imao 2,8 poena pred ovo kolo skinuo traku.

57866791.jpg

:dry:

Posted

Ja i cvrle igramo opak meč. Ni alexis i mata mi ne obezbeđuju pobedu ako pedro nešto uradi.

Ovo mi je falilo - moj kapiten asistencija, njegov asistencija, on de brujne ja mata, on pele ja yaya ...a ne ono cripple fight za cripple fightom  :dry:

Posted

Onog dana kad sam kupio Kolarova vise nista nije bilo isto...

prodaj ga moilm te!

Posted

prodaj ga moilm te!

S obzirom da imam 3 defanzivca koja su postali rezervisti u medjuvremenu, procena je da Kolarov ostaje bar do NG u timu. A i odbrana Citija me je jebala prvih 5 kola, bolje mi je i ovako.