September 26, 20159 yr Author Отворим форум, прочитам ово: Jel ovo vreme za sako? poslato sa WC šolje by BVK ..и, наравно, помислим да је Фантази топик и да се прича о ведети Кристал Паласа.
September 26, 20159 yr Izdivljao sam ali uopste nemam utisak da mi je tim bolji ostalo 2 miliona u steku jer jednostavno nisam znao kako da ih potrosim.
September 26, 20159 yr Rahmetli Kalabaster danas nastupa u sledećem sastavu: Costa Courtois Lovren Wilshere Baines Neće ovo na dobro da izađe..
September 26, 20159 yr Izdivljao sam ali uopste nemam utisak da mi je tim bolji ostalo 2 miliona u steku jer jednostavno nisam znao kako da ih potrosim. Jesi ti dosao iz Parigia? Ima li nekih slika, neki info?
September 26, 20159 yr prodao sam Kanea, izdao je svo poverenje koje sam imao u njega. Odigrano "ajmo ajde svi u napad"
September 26, 20159 yr Ko je Prolup? I meni Bentekara cao, idem grlom u jagode Marsial in Trebao si to u nedelju uraditi, ustedeo bi 0.3
September 26, 20159 yr Trebao si to u nedelju uraditi, ustedeo bi 0.3 Ne samo da bi ustedeo 0.3, nego bi i zaradio 0.1
September 26, 20159 yr Odlaganje izmena u odbrani je doslo po svoje,naravno u najnezgodnijem trenutku.Ostajem bez jednog u odbrani. Gomez,Oxford i Target su out. I dok su za izostanak prve dvojice znale i ptice na grani,Targetara bas i nije morao sada da me zajebe. Ukoliko Alexis bude statirao kao do sada,preostace mi samo da cestitam Mjukari na pobedi :(
September 26, 20159 yr Trebao si to u nedelju uraditi, ustedeo bi 0.3 Ne samo da bi ustedeo 0.3, nego bi i zaradio 0.1 Imam ja para @ prolup Tebi je triple :(
September 26, 20159 yr au sunce ti, 11 ljudi u Premeru stavilo traku Marsovcu. naredna dva sata ću provesti iza poslovičnog kauča. Edited September 26, 20159 yr by malkin