Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted (edited)

Protiv WHU-a sam gledao na preskoke, imao je nekoliko dobrih šansi, videćemo kad se Silva vrati na šta će to ličiti...

Edited by zoki
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted (edited)

Šta sam ja noćas sanjao, blam me da pišem  :lol:

Ovako je to bilo, od 3 miliona i kusur igrača, ja sam sezonu završio na poslednjem mestu. Letnja pauza gotova i kreću pripreme za novu 

sezonu, i onda se dešava nešto čudno. Kad god pukušam da se logujem na FPL sajt, ono me automatski prebaci na neki drugi, science nešto,

neki geek sajt, sa dark skinom, žutim slovima, sajt kao da je iz devedesetih. To im je fora kao neka. Pokušavam da provalim šta je u pitanju, ono forum,nalazim na dnu istog temu o fantaziju. Ubrzo shvatam da je ovo mesto gde završavaju ovakvi kao ja, najgori od svih, a to pravilo je ustanovljeno prošle sezone. Dobijam poruku od prošlogodišnjeg srećnika, mog novog sapatnika, čoveka koji je probio led, i on mi objašnjava sledeće: da je jedini način da se vratim na FPL taj da ovde budem pobednik, da igramo protiv nekolicine mladih i talentovanih naučnika, da oni do prošle sezone tj. njegovog dolaska ovde nisu ni pratili fudbal a kamoli znali pravila, i da je jedini razlog što oni igraju ovo neka vrsta izazova da postanu najbolji u onome što najmanje vole i što ih ne zanima, da se moj život normalno nastavlja u svim segmentima osim onog dela koji je vezan za fantazi, da će svaki moj pokušaj kontakta sa bilo kojim igračem fantazija biti odmah sprečem. NIšta, odem ja na ovaj naš forum, sve pet dok ne odem na temu o fantaziju, ne mogu da je čitam a ako pokušam da napišem nešto odmah me automatski prebacuje na ovaj geek sajt. Ok, kažem ja, ajde da ih onda pobedimo i da palimo odavde, mislim koliko teško može biti prvi u ovakvoj konkurenciji? On se nasmeje i počne da mi priča kako su oni kad su ukapirali pravila, on im ih je objašnjavao, oni napravili neki svoj sistem i imaju po 100 poena prosečno. Pitam, pa što mi ne bi koristili isti taj sistem, on se zacenio i rekao mi da ni ne pokušavam da ga shvatim jer ću samo gubiti vreme, preteško je, i da je jedini način ova naša igra što smo do sada igrali. Pa kako jbt, mislim ja, kad me to i dovelo dovde. Ništa, sezona počinje, na sredini iste, mi naravno zakucani na dnu, a razlika između prvog i trećeg od pozadi neka minimalna, a razlika od tog trećeg od pozadi i nas dvojice preko 2000 poena. A, taj jedan geek, koji je zauzeo moje mesto, nam šalje povremeno izveštaje, piše kako je prvi u svim ligama, u generalnom isto, postao je zvezda, svi ga hejluju,postao je jebeni Usain Bolt fantazi igre i što je najgore ovde ih je gomila istih koji čekaju na svoj red da se ukrcaju. Mi polako shvatamo da se biliži kraj igre kakvu je pamtimo, i da ćemo za jedno 100 sezona od sada možda ponovo uživati u fantaziju kad nam se ovde pridruži još 100 sapatnika sličnih nama. Nekako upevamo da provalimo da se privatna prepiska između nas ne čita, i pravimo plan da obestimo sve fantazere na svetu šta se sprema, da će nam jebeni geekovi upropastiti igru. Pošto nam je svaki kontakt preko interneta onemogućen, a ne znamo ni jednog igrača u rl, mi pokušavamo da se setimo nekih stvari iz rl ljudi sa kojima smo igrali, gde rade, u kom mestu žive, nešto što su pisali ranije a što bi nama pomoglo da ih nađemo uživo i objasnimo šta se dešava....

Negde pri pravljenju tog plana se san završio.

Inače, skoro sam završio sa čitanjem 1984-te i Monte Krista, plus moj ranking, i onda dobijem ovakav san. Ako ima neko stručno lice na forumu 

neka me kontaktira.

Edited by Remi
Posted

:o

Ako ponovo budeš sanjao javi šta je dalje bilo :fantom:

Posted

Ako ima neko stručno lice na forumu 

neka me kontaktira.

Nisam strucan ali mis' da si se ti nesto prefantaziro'  :D

Posted

Ovo dušu dalo za kratku priču. Ako se nakanim da probam, cimnuću te za dozvolu i autorska prava.

Posted

Ovo dušu dalo za kratku priču. Ako se nakanim da probam, cimnuću te za dozvolu i autorska prava.

Slobodno.

Mada ako dođe do neke duže priče, kasnije scenarija i filma na kraju, voleo bih da me glumi Adrien Brody  :)

Posted

Реми :Hail: , али само на први поглед. Пажљивијим читањем сам схватио да си ненамерно открио свој план:

pravimo plan da obestimo sve fantazere na svetu

:mad: Дакле, сањаш до јаја забаван фантази трилер, навучеш неког неискусног бетонлигаша да направи филм са Адријаном Бродијем, онда у филм убациш сублиминалну поруку која свакога ко гледа натера да се обеси и у року од пар недеља се бориш за прво место против 3 милиона тимова са Шоуом и Компанијем у одбрани и Бентекеоом као капитеном! :mad:

Posted

Imao sam najviše poena u ovom kolu u brodu :blink:

Jesi se ti to vrnuo sa hanimuna ili si tamo explodirao od inspiracije? 

Posted

Најреалније је да није ништа намештао јер је био на ханимуну, па је случајно добро прошао. :fantom:

Posted (edited)

Најреалније је да није ништа намештао јер је био на ханимуну, па је случајно добро прошао. :fantom:

Nije ubo šifru za wifi u Diznilendu, mikišiljipaji123

Edited by zoki
Posted

Реми :Hail: , али само на први поглед. Пажљивијим читањем сам схватио да си ненамерно открио свој план:

:mad: Дакле, сањаш до јаја забаван фантази трилер, навучеш неког неискусног бетонлигаша да направи филм са Адријаном Бродијем, онда у филм убациш сублиминалну поруку која свакога ко гледа натера да се обеси и у року од пар недеља се бориш за прво место против 3 милиона тимова са Шоуом и Компанијем у одбрани и Бентекеоом као капитеном! :mad:

Ne pomaže meni ni to. Kad god sam igrao protiv nekog pokojnika izgubio sam. Sve Toze neke, ko da vaskrsnu kad igraju sa mnom.

Posted

Prodam Falcaa juce, danas Costa 3 utakmice kazne, pa jbm ti

Posted

Martiala uzelo 407k ljudi za 4 dana. A tek sledi jos jedan talas transfera do subote. Vidjeno da ce ga LVG posaditi na klupu protiv Sundera :lol:

Posted

Da li je vreme za WC

Benteke umro,samo sto sam ga uzeo

Marheza necu uzeti makar imao 300 bodova do kraja sezone

Ozil mora da leti