Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2015/2016

Recommended Posts

Posted

Praštaj brate cleveru, bolje biti srećan nego pametan :(

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

362

• malkin

302

• ducca

259

• Pokojni Ruxin

192

Posted

sad sam od muke napravio dvije brzinske izmjene i to obe u odbrani kojima sam promijenio apsolutno nista :lol:

Posted

Tesko kenjanje ovaj gol Martina. Vec sam se pomirio da gubim 1 razlike. 

Nego koja je fora sa neigranjem Soaresa i Gomesa? neke taktike trenera ili i njih moram da vadim, jbt. da imam jos jedan wild card ne bih sve rupe popunio.

Posted

Ja moj vec aktivirao, sad se mucim sa sastavljanjem necega sto lici na nesto <_< Cestitke na pobedi!

Gomez je verovatno ispao iz rotacije, a Cedric bi trebalo da se vrati u prvih 11 od sledeceg meca jer se Yoshida raspao.

Posted

Hvala na cestitkama.

Znaci Gomez mi je sad novi problem pored Koyate-a i Silve koji mozda igraju a mozda i ne. Ovo kolo sam jedva skrpio 10 koji su igrali, kako stvari stoje ili i sledece isto ili da idem u neke minuse. 

Posted

Fakin hel, ponovo pobeda :wacko:

Dvadesetak poena prednosti i kad je krenulo... The perfect storm! Pele daje dva gola, Gomez ne igra - ulazi Frensis sa 8, Benteke mi izlazi sa 1 na poluvremenu, a Klajn prima gol. Srecom Darmian i Tadic neprijatelju doneli ukupno 3p, na kraju 52-51

U sledecem kolu dolazi kraj pobednickom nizu. Previse istih igraca, a onih par koji se razlikuju idu njemu na ruku. Cestitke, Bobi :(

Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

Agonija prvog™ tima se nastavlja, raspad u odbrani i napadu se nastavlja, nije pomogao ni all out attack čip. Čestitke protivniku na glatkoj i zasluženoj pobedi.

Edited by beowl
Posted

U sledecem kolu dolazi kraj pobednickom nizu. Previse istih igraca, a onih par koji se razlikuju idu njemu na ruku. Cestitke, Bobi :(

Sent from my Nexus 4

Ehh,hm..da...hvala na cestitkama....tidiplomiranijinxgurueizelitnePPPjinxskole

Edit: zbog tih par razlicitih igraca ti si prvi a ja...  :cry:

Posted

13 poena udje s klupe, i opet ne pobedim.   :isuse: Cestitke protivniku.

Ne vredi, ne stizem ove sezone da posvetim ni sat vremena nedeljno ovome, sad sam se u subotu oko podne setila da je subota i da se verovatno igra neko kolo. Uspela samo kapitena da promenim. Ne stizem ni da dzinksujem.  :cry:

Posted

57 poena, sve se zeleni :fantom:

Već me hvata frka pred sledeće kolo protiv rahmetli kralja, 4 igrača crvena ali će sigurno neko od ostalih da eksplodira... :isuse: Nego, kralj se javljao na drugim topicima, jel mu ovo neki koncept™ da ne napravi nijedan transfer od početka?!

Posted

Ove sezone 50 i kusur poena garantuje pobede na svim frontovima i zelene strelice. Nekad za to trebase 70-80 bar. Kakva sezona do sada...

Posted

Ubacio sam dva Liverpula pred ovo kolo, trebao sam tada već da čestitam. Prvi tim plasiran na 200k, draft na 18k. 

Ali koliko me Rasel Martin uništava. Ili gubi klin šit tupavim golom iza osamdesetog, ili redovno zabija kad ga ostavim na klupi. 

Posted

Meni je draft na 6k, regularni na 600k

Al zato, no1 u obe h2h lige [emoji15]

Ne zaduga, nazalost :(

Sent from my Nexus 4

Posted

@zoki: I protiv mene je igrao sa 4 crvena, pa me dobio :(

DOduse, iako sam uzasno startovao, fino mi ide na tabeli. Isao sam kontra jinxom na UBC i dobio :) Malo Vilson, malo Marez, malo Azar, i onda finalno Martin sa klupe... to ni kapiten Yaya nije uspeo da sjebe :)

Za sada skor 4-2, lideri beze 3 boda, a sledece kolo stize neugodni muslin... 

Posted

Kako igra Jaje, btw? Vidim blenkovao par puta vec, KDB u naletu...

Sent from my Nexus 4