April 15, 20168 yr Antic je stono vele bio iks faktor protu reala. kalinic tu odma do njega.ovo mu je prva sezona i sigurno ce tek oblikovati njegova uloga u fenjeru.zna to onaj ludak obradovic odlican su tandem antic i kalinic
April 15, 20168 yr Sta li Barcokas izmislja sa Dilejnijem i Klaverom na klupi celu cetvrtinu ne znam ali kostace ga utakmice.
April 15, 20168 yr kako se samoubila kuca, neverovatno. edit i onda kalates otvara produzetak sa dva kamena... Edited April 15, 20168 yr by nenad
April 15, 20168 yr Otkud Kalatesu ovoliko slobode u igri nikada mi nece biti jasno. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
April 15, 20168 yr Ne znam, meni je misterija i kako je on zavrsio u NBA, uzasan je u odbrani, a ciglas u napadu. Kakve gluposti na obe strane, trebalo bi da ispadnu i jednj i drugi
April 15, 20168 yr Bravo za Kucu, bio bi bas bedak da izgube prednost domaceg terena koju su stekli u onakvoj grupi zato sto im se povredio igrac. Sale, vidi ako mozes jos jedno desetak igraca da dovedes, zatrebace ti.