Jump to content

Euroleague 2015/16-dogodine u Berlinu!

Featured Replies

Želimirova najbolja kupvina ispade Slukas. Ne bih rekao da je slučajan Olimpijakosov pad bez nejga.

Odlican je Slukas, nekako je "ispod radara" iscupao ovaj mec, otprilike je on prelomio. Opet, Real je pokazao da moze da igra s njima a ne verujem bas da ce u drugom mecu gubiti milion razlike, nesto mi govori da ce biti 1:1 pa onda klanje u Madridu. Svakako najkvalitetniji par, ubedljivo.

Veseli zavrsio sezonu ili se cekuje povratak ?

trebalo bi da se vrati taman za f4

gusto će biti do kraja. feneru ozbiljno fali dubine ispod koša bez veselog. robi je sinoć odlično pripremio tekmu, oterao meksikanca od koša, odlepio se i opet je na kraju bilo gusto.

btw, užasno me nervira što će par laboral-pao da da jednu f4 ekipu. loki mi je favorit protiv barse.

Meni Loki skroz kul ekipa, posto cemo mi posisat', navijam za njih da osvoje. 

http://mondo.rs/a893220/Sport/Kosarka/ABA-liga-i-Evroliga-Sporazum-do-2020.html

Očekujem proširenje već od sezone 17/18, jer će morati da pokrivaju još neka tržišta. Moraju da zadovolje Francuze, Španci će tražiti još jednog predstavnika, a verovatno i Rusi i Turci. ABA mi ne deluje tu kao jak kandidat za drugo mesto, ali...

Edited by Nemanja Posrbica

• Author

Bravo Loko!

Bravo Loko!

+ 100

mogu oni bolje od ovog večeras.

Bravo Loko!

+1

Ante Tomic bi ispod obruca fintirao i Pitera Dinklidza kad bi ovaj izasao da ga cuva, ni preko njega ne bi smeo da ide na kucanje.

nevjerovatan je, ostaje sam s midzetima i promasuje ciste zicere. Veliki talenat i jos veca sisica.

opasan ritam i intezitet utakmice. Ovo su nekako izvukli, sledece ce morati delaney da odigra na svom nivou.

pa di su kuca i pao?

nevjerovatan je, ostaje sam s midzetima i promasuje ciste zicere. Veliki talenat i jos veca sisica.

opasan ritam i intezitet utakmice. Ovo su nekako izvukli, sledece ce morati delaney da odigra na svom nivou.

Barsa ocekivano ima problema da drzi Rendolfa ovom teskom artiljerijom koju je Paskval nagomilao u reketu, pitanje je samo koliko ce on imati snage da u petak ponovi ovakvu partiju. Covek je po meni najkorisniji igrac u Evropi trenutno.