Joe D Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) CSKA, Real, Zvezda, Zelimir, Selektor i Kuban na F4. Edited April 7, 2016 by Joe D
MiddleClass Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Kako ljudi potcjenjuju Kucu. Pregazice Pao kao i Real Fenera ili CSKA nas. Sve po 3-0
Apollo Creed Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Znači na Barsu u 1/2, kako nam se otvara...
Zli Gli Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Kako ljudi potcjenjuju Kucu. Pregazice Pao kao i Real Fenera ili CSKA nas. Sve po 3-0Ja juce ceo minus u kladionici iz prethodna dva dana ponistio igrajuci Efes uzivo keca kad su gubili, po velikim kvotama. Imao viziju da PAO pusta i bira Kucu (jer verujem da bi i Kuban uradio isto da su ovi dobili), tripuju se da su oni slabiji od Barse dosta a trenutno igraju bolje i pregazice selektorovu presmesnu druzinu s nulom. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Fins fleet Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Rvanje Fener - Real. Ajonu sudili faul u bloku u prva 2 minuta, pa posle ga pustaju da rade sta hoce. Bogdan je bog.
Jean-Luc Picard Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Prva polovina prve četvrtine je više ličila na vaterpolo nego na basket. Sad su već krenuli da igraju.
yolo Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 koliko je fener gotivnija ekipa od cska, neuporedivo
Fins fleet Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Bravo bogdane!!asistencija i skok u odbrani Izvadilo ga kod ove asistencije sto Udoh moze da skoci do krova. Generalno se slabije snalazi kod ovih udvajanja, tako je jednom u 1. cetvrtini uvalio Gigiju kosku, iako je imao boljih opcija. A mozda je samo meni kriterijum pomeren obzirom da gledam Tea paralelno. :D
Jean-Luc Picard Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Laso izneverovo šta je sad Bogi odradio :D
Fins fleet Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Kakvu je odbranu stegao Fener, strahota. I bez Veselog oni su mi najjaca ekipa u Evropi trenutno.
Recommended Posts