Nikodije Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Ja stvarno ne znam da li se ljudi zezaju ili neko stvarno misli da je njemu i za stotinku palo na pamet da pusti utakmicu zbog Zvezde. puter ruka i sjajan organizator kao igrac, takticki mag i genijalni motivator kao trener
MiddleClass Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Fener-Real, obistinice se ciganska kletva. Nema Fener vise od 5% sanse u tom duelu.
Zli Gli Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Pa ladno ce ispasti Fener od Reala, mozda im sanse nisu 5% ali tu negde oko 50 maksimum. Spanci imaju namazanije igrace, igraju najbrzu kosarku u Evropi i mogu da stignu uvek veliku razliku za 2-3 minuta njihovog ludila kad se ne zna odakle seva... Najogavnija su ekipa ubedljivo i mrzim ih jako ali proci ce Fenera a posle mozda i osvoje opet, sve je moguce.
Ratamahatta Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Al' bi' vol'o da ih otrese Himki opet, juju. :D
Apollo Creed Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 Prema "kalkulacijama" sa EL sajta Oly ipak ima 1 šansu za prolaz: ako pobede Žalgiris, Kuća i Real dalje idu Laboral,CSKA, Barselona i Oly. Može, daj ovu varijantu. :misko:
Timmy Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Kakva je na kraju racunica za tu grupu, kome sta treba? Jel moze u dva reda ili je komplikovanije :)
Apollo Creed Posted April 7, 2016 Author Posted April 7, 2016 (edited) http://www.euroleague.net/main/results vidi na kraju... Edited April 7, 2016 by Apollo Creed
harper lee Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Kakva je na kraju racunica za tu grupu, kome sta treba? Jel moze u dva reda ili je komplikovanije :) Bilo bi lepo kad bi nekako Bamberg mogao da se ugura, postoji jedna solucija, ali se bojim da Zvezda ove godine zavrsava kvotu jeftinih timova koji su se prosvercovali u Top 8.
Timmi Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Prema "kalkulacijama" sa EL sajta Oly ipak ima 1 šansu za prolaz: ako pobede Žalgiris, Kuća i Real dalje idu Laboral,CSKA, Barselona i Oly. Može, daj ovu varijantu. :misko: ipak ikar bio u pravu za taj dio. kad se ne cita bylaws od 500 strana II) WHEN MORE THAN TWO TEAMS ARE TIED a) The ranking will be established taking into account the victories obtained in the games played only among them. Should the tie persist among some, but not all, of the teams, the ranking of the teams still tied will be determined by again taking into account the victories in the games played only among them, and repeating this same procedure until the tie is entirely resolved. b) If a tie persists, the ranking will be determined by the goal difference in favour and against in the games played only among the teams still tied.
Timmy Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 http://www.euroleague.net/main/results vidi na kraju... hvala... mislim da ce biti ona pod brojem 5, pa da cigani diljem sveta zapevaju :)
Timmi Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 tesanovic je bog. Na neki cudan nacin mi je zadovoljstvo slusati ga . jebes litvansku ekipu koja ne moze vola da ubode, barsina odbrana im bas pusta te suteve s poludistance.
Moća Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Mi racunamo kako ce Oli da bije CSKA a evo ga Brose se userava u Kucu. Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Timmi Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 barsa treca, oli i brose ispali. Himki i real igraju za cetvrto mjesto.
Malvo Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Dudu ne jebu ni pet odsto, bolje neka bezi sam nego da ga teraju kao kera pod stare dane.
Recommended Posts