Jump to content

Euroleague 2015/16-dogodine u Berlinu!

Featured Replies

Alal vera Berta!

mogao bi brat teo da pogura cska na drugo mesto pa da opegla selektora :)

Ja mislim da ima ako dobiju Cska a Barsa izgubi u Kaunasu i Brose kod kuce od Kuce :)

ako pobede svi domacini, onda imamo od 3-7 mesta skor 7-7

• Author

svi domaćini da pobede, osim bamberga! :misko:

Da ali to nije dobro za Zvezdu :) jer onda Kuca nije prva.

Edit: Creed brzi

Edited by Behemoth

Naravno da smo zasluzili. Efes je odavno trebalo da ispadne, provlace se za sve pare iz kola u kolo.

kad su se provlacili?

kakva grupa... :Hail: ...ne zna se ni ko će biti prvi,ni ko će na 3. i 4.

Jel ima Oly jos neke sanse u nekoj kalkulaciji?

zna se.

CSKA prvi ako dobije u Atini, Kuca druga, Barselona treca, pobednik meca u Madridu cetvrti, Olimpijakos i Bamberg ispadaju.

mozda u jednoj jedinoj varijanti:

ako brose izgubi, barsa izgubi, a real dobije himki pravi se cetvorougao real-barsa-himki-oli. tu je barsa najbolja sa 4-2, himki najgori sa 2-4. oli i real imaju 3-3. ne znam sta se tu dalje gleda - njihov medjusobni duel (oli bolji za 3 poena) ili kos razlika u originalnom krugu od 4 ekipe (real masu puta bolji).

brose ne moze proci ni u jednoj varijanti.

barsa ne moze izduvati ni u jednoj varijanti.

pobednik meca himki-real ce 99,9% biti posledanj ekipa za top8 iz te grupe - cska, kuca i barsa su sugurni.

Edited by ikar

nema, ispali su.

- cska i laboral su prvi i drugi. cska je prvi ako dobije oli ili laboral izgubi od brosea, u suprotnom prvi je laboral.

- oli je vec ispao, real i himki igraju direktno za prolaz, barsa ispada samo u jednoj varijanti u kojoj prolazi brose (pobjede olija, brosea, zalgirisa i himkija).

- barca ako dobije je sigurno treca. jedino moze da je stigne himki s kojim ima bolji h2h

- himki ako dobije je najmanje cetvrti. ako uz to izgubi barsa, onda je treci.

- ako barsa dobije i kimki izgubi od reala, real prolazi u svakoj od cetiri varijante:

- ako oli i brose izgube, real je cetvrti je ima dvije probjede protiv himkija

- ako brose dobije, oli izgubi, pravi se krug izmedju brosea, reala i himkija u kom je real najbolji i oni su cetvrti

- ako oli dobije, brose izgubi, pravi se krug himkija, reala i olija u kom je real opet najbolji i oni su cetvrti

- ako dobiju i oli i brose, pravi se krug cetiri ekipe u kom je opet real najbolji

- ako barsa izgubi, himki dobije, imamo cetiri varijante:

- brose i oli izgube, barsa ima vise pobjeda od obe ekipe

- oli dobije, brose izgubi, barsa prolazi jer ima bolji h2h od olija

- brose dobije, oli izgubi, barsa prolazi jer ima bolji h2h od brosea

- oli i brose dobiju, prolazi brose jer je najbolji u krugu tri ekipe

- ako barsa i himki izgube ulaze u krug s realom sa 7-6 i u svakoj od cetiri varijante prolaze real i barsa

- ako oli i brose izgube, prolaze barsa i real jer imaju vise pobjeda od himkija u krugu tri ekipe

- ako oli dobije, brose izgubi, pravi se krug 4 ekipe u kom prolaze redom barsa i real

- ako brose dobije, oli izgubi, pravi se krug 4 ekipe u kom prolaze barsa i real

- ako oli i brose dobiju, pravi se krug 5 ekipa u kom su opet najbolji real i barsa

dosadno

Edited by Timmi

mozda u jednoj jedinoj varijanti:

ako brose izgubi, barsa izgubi, a real dobije himki pravi se cetvorougao real-barsa-himki-oli. tu je barsa najbolja sa 4-2, himki najgori sa 2-4. oli i real imaju 3-3. ne znam sta se tu dalje gleda - njihov medjusobni duel (oli bolji za 3 poena) ili kos razlika u originalnom krugu od 4 ekipe (real masu puta bolji).

pobednik meca himki-real ce 99,9% biti posledanj ekipa za top8 iz te grupe - cska, kuca i barsa su sugurni.

1 - kos razlika u krugu.

2 - dobiju Bamberg, Himki, Zalgiris, Olimpijakos. Bamberg prolazi

3 - isto, Barselona ispada.

Timmi brzi.  :cry:

Edited by ravena

pojma nemas :fantom:

kad su se provlacili?

Nas su dobili sutem u poslednjoj sekundi, protiv Cedevite je Pulen prodao napad za pobedu jer se useprtljao, Darusafaku su takodje nesto tesno dobili u gostima, mislim 4 razlike. Jedino su mucenu Unikahu posteno opeglali oba puta.

pojma nemas :fantom:

da, taj sam krug ispustio - brose ide dalje zbog 2 pobede nad olimpijakosom.

svejedno, 99% ce himki i real odlucivati ko je cetvrti koji ide dalje.

Nas su dobili sutem u poslednjoj sekundi, protiv Cedevite je Pulen prodao napad za pobedu jer se useprtljao, Darusafaku su takodje nesto tesno dobili u gostima, mislim 4 razlike. Jedino su mucenu Unikahu posteno opeglali oba puta.

1. kolo: dobili 1 razlike Zvezdu

2. kolo: izgubili 1 razlike u Rusiji

dobili Cedevitu 80 - 76

izgubili od Cedevite 80 - 84

ne bih ja njih nazivao srecnim klubom. 

Gospodin Zelimir Zeljko Obradovic, veliki strucnjak i jos veci covek.

Nikad vise robija, odrobijao je sta je imao.

Edited by Nikodije

Ja stvarno ne znam da li se ljudi zezaju ili neko stvarno misli da je njemu i za stotinku palo na pamet da pusti utakmicu zbog Zvezde.