harper lee Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Nije da smo bas totalno zasluzili ali oni su jos manje, ko ih jebe :D Jebat cemo Teoaoa veoma ruzno, kako samo mi znamo. Naravno da smo zasluzili. Efes je odavno trebalo da ispadne, provlace se za sve pare iz kola u kolo.
Nemanja Posrbica Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Ne da smo zaslužili, nego... U top16 fazi smo odigrali u 13 kola, jedan ili dva slaba meča. Ostatak je bio daleko iznad očekivanja.
keitel Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Zaslužen prolaz Zvezde. Nisu bez šansi ni za nešto više, posle povrede Veselog mislim da su nijanse u pitanju u kvalitetu timova u završnici.
ducca Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) A Vitoria gori, pada Real. I dalje je otvoreno pitanje prvog mesta Braca mogu pomoci... E jesam izmalerisao Kucu, Real veze 6 napada - 6 trojki Edited April 1, 2016 by ducca
ducca Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 (edited) Bertans u zadnjoj sekundi trojka za pobedu, potez sezone Burusis odrzao pre toga kosarkasku kliniku, sam igrao celu cetvrtinu i drzao ih u igri. Edited April 1, 2016 by ducca
Behemoth Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Ali sad gledam raspored za poslednje kolo. Laboral mora da pobedi Brose u gostima, a Cska da izgubi u Pireju, sto i nije toliko neverovatno. Ono sto je neverovatno je da se u Bambergu igra u cetvrtak a u Pireju u petak.
harper lee Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Bertans se pokakio po Realu. Kako je majstorski spakovao.
Apollo Creed Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 kakva grupa... ...ne zna se ni ko će biti prvi,ni ko će na 3. i 4. Jel ima Oly jos neke sanse u nekoj kalkulaciji?
Behemoth Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Ja mislim da ima ako dobiju Cska a Barsa izgubi u Kaunasu i Brose kod kuce od Kuce :)
Recommended Posts