April 1, 20169 yr Nije da smo bas totalno zasluzili ali oni su jos manje, ko ih jebe :D Jebat cemo Teoaoa veoma ruzno, kako samo mi znamo. Naravno da smo zasluzili. Efes je odavno trebalo da ispadne, provlace se za sve pare iz kola u kolo.
April 1, 20169 yr Ne da smo zaslužili, nego... U top16 fazi smo odigrali u 13 kola, jedan ili dva slaba meča. Ostatak je bio daleko iznad očekivanja.
April 1, 20169 yr Zaslužen prolaz Zvezde. Nisu bez šansi ni za nešto više, posle povrede Veselog mislim da su nijanse u pitanju u kvalitetu timova u završnici.
April 1, 20169 yr A Vitoria gori, pada Real. I dalje je otvoreno pitanje prvog mesta Braca mogu pomoci... E jesam izmalerisao Kucu, Real veze 6 napada - 6 trojki Edited April 1, 20169 yr by ducca
April 1, 20169 yr Bertans u zadnjoj sekundi trojka za pobedu, potez sezone Burusis odrzao pre toga kosarkasku kliniku, sam igrao celu cetvrtinu i drzao ih u igri. Edited April 1, 20169 yr by ducca
April 1, 20169 yr Ali sad gledam raspored za poslednje kolo. Laboral mora da pobedi Brose u gostima, a Cska da izgubi u Pireju, sto i nije toliko neverovatno. Ono sto je neverovatno je da se u Bambergu igra u cetvrtak a u Pireju u petak.
April 1, 20169 yr Author kakva grupa... ...ne zna se ni ko će biti prvi,ni ko će na 3. i 4. Jel ima Oly jos neke sanse u nekoj kalkulaciji?
April 1, 20169 yr Ja mislim da ima ako dobiju Cska a Barsa izgubi u Kaunasu i Brose kod kuce od Kuce :)