Jump to content
IGNORED

Euroleague 2015/16-dogodine u Berlinu!

Apollo Creed

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakvo sudjenje na CSKA - Olimpijakos, zlo i naopako sta rade u korist Rusa. I ovo malo sanse sto su Grci imali sudije su ekspresno ugusile.

Edited by Zli Gli
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bradilko

54

• Timmy

49

• Joe D

47

• MiddleClass

44

Posted

Mislim da je Efes od sredine druge cetvrtine do samog kraja, to jest kucanja Tajusa i pogotka Grejndzera u zadnjoj sekundi, imao jedno deset uzastopnih promasaja iz igre. Potpuno neverovatno™ kakve oscilacije imaju u toku meceva, u stanju su da za veoma kratko vreme naprave i +15 i -15.

Posted

Efesu fali jedan igrac 2/3 u rotaciji.

A cini mi se da bi im mnogo znacilo kad bi mogli da osposobe Krleta za 10 minuta u top8 fazi. Fali im ta opcija da spuste loptu dole kad su im potrebni sigurni poeni.

Posted

Meni izgleda i da se Duda zajebo kad se odrekao Lazmea u korist Tajusa. Ovaj ima tragicno finisiranje oko obruca, cesto bira pogresna resenja, a vise nije ni defanzivna zver kakva je bio.

Posted

Kakve kršine od ekipa...rastavićemo ih sa po 20 razlike ovde,u Kubanu se bijemo za 2.mesto.

Posted

Kakav idiotizam Brauna onim hvatanjem za obruc, vec drugi put njegova glupost odredjuje mec, tako je i u Malagi zasrao u prvoj fazi.

Posted

steta, sad ce efes samo jos vise zapeti protiv nas.

Posted

mogu da zapinju kolko oće...

Posted (edited)

+ 1

Gorece Pionir!

Edited by Behemoth
Posted

ne brini brate middleta-obrisaće Ra parket sa istim...