February 12, 20169 yr Kakvo sudjenje na CSKA - Olimpijakos, zlo i naopako sta rade u korist Rusa. I ovo malo sanse sto su Grci imali sudije su ekspresno ugusile. Edited February 12, 20169 yr by Zli Gli
February 12, 20169 yr Mislim da je Efes od sredine druge cetvrtine do samog kraja, to jest kucanja Tajusa i pogotka Grejndzera u zadnjoj sekundi, imao jedno deset uzastopnih promasaja iz igre. Potpuno neverovatno kakve oscilacije imaju u toku meceva, u stanju su da za veoma kratko vreme naprave i +15 i -15.
February 12, 20169 yr Efesu fali jedan igrac 2/3 u rotaciji. A cini mi se da bi im mnogo znacilo kad bi mogli da osposobe Krleta za 10 minuta u top8 fazi. Fali im ta opcija da spuste loptu dole kad su im potrebni sigurni poeni.
February 12, 20169 yr Meni izgleda i da se Duda zajebo kad se odrekao Lazmea u korist Tajusa. Ovaj ima tragicno finisiranje oko obruca, cesto bira pogresna resenja, a vise nije ni defanzivna zver kakva je bio.
February 12, 20169 yr Author Kakve kršine od ekipa...rastavićemo ih sa po 20 razlike ovde,u Kubanu se bijemo za 2.mesto.
February 12, 20169 yr Kakav idiotizam Brauna onim hvatanjem za obruc, vec drugi put njegova glupost odredjuje mec, tako je i u Malagi zasrao u prvoj fazi.
February 12, 20169 yr "https://giphy.com/gifs/gdDh3LhXXhMYM" jokić, rekli ste? :D Edited February 12, 20169 yr by pacey defender