Jump to content

Euroleague 2015/16-dogodine u Berlinu!

Featured Replies

Kakav kraj u Madridu jbt, kakva utakmica

Doellman 6/6 trojke, plus ovo

Edited by Giggsy

uff, kakav zavrsetak barselone :D

Dobri rezultati. Mi da dobijemo sutra Unikahu i na konju smo.

bas razmisljam o tome, tom pobedom eto nas na deobi treceg mesta. taman po kvalitetu iza ovog dvojca, a ispred svih ostalih :D

doduse od toga nas deli jedan manji korak, dobiti jednu od boljih evropskih ekipa :D

Jebiga, sjebao je onaj pas za touchdown bezveze, tu su jos imali sansu

kako me smorio tad, kamera na njemu, on baca dugi pas, meni kroz glavu prolazi opet majstor mudonja u takvoj situaciji spaja nekog sa kosem, a on ko amater baca pas u ruke protivnika :isuse:

Nebitan je Teodosic, Doelman oplodio. Ali kako brza kosarka se igra tu, Real ima nenormalan tempo a ovi su to nekako pratili sve vreme i eto, Doelman doneo pobedu. Kad bi Zvezda jednog dana igrala ovako, eh... :D

Dixon 6/6 trojke u prvih 7 minuta :pera:

ali kakav basket 90 (50:40 za fener) koseva pet i po minuta pre kraja prvog poluvremena

fener-oli

finale

datome car

@bradilko

sad je na kraju to definitivno i potvrdio...

darusafaka se nije predala ni jednog momenta i to je stvarno za rispekt

bravo fener!!!bravo perseidi moji,pera sto ti stera,jan sto dismr,bogdan sto sve daje iz bacanja,kalinakalifat

a volem arslana

gotivan mi igrac vec godinama

fener-oli

finale

oli nece ni na final 4 ove godine.

Ako kosmicka pravda ima nameru da i dalje postoji, nekako mora da kazni Fener za to sto je propustio da izbaci Real pobedom u Madridu jesenas.

Ako kosmicka pravda ima nameru da i dalje postoji, nekako mora da kazni Fener za to sto je propustio da izbaci Real pobedom u Madridu jesenas.

vrlo moguce da bi to mogao biti bas real :)

mada mnogo dobro fener izgleda sad, plus bi u toj eventualnoj seriji imali prednost domaceg terena

Cedevita muci Fener