Giggsy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 (edited) Kakav kraj u Madridu jbt, kakva utakmica Doellman 6/6 trojke, plus ovo Edited January 21, 2016 by Giggsy
pbg12345 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Dobri rezultati. Mi da dobijemo sutra Unikahu i na konju smo. bas razmisljam o tome, tom pobedom eto nas na deobi treceg mesta. taman po kvalitetu iza ovog dvojca, a ispred svih ostalih :D doduse od toga nas deli jedan manji korak, dobiti jednu od boljih evropskih ekipa :D Jebiga, sjebao je onaj pas za touchdown bezveze, tu su jos imali sansu kako me smorio tad, kamera na njemu, on baca dugi pas, meni kroz glavu prolazi opet majstor mudonja u takvoj situaciji spaja nekog sa kosem, a on ko amater baca pas u ruke protivnika
Zli Gli Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Nebitan je Teodosic, Doelman oplodio. Ali kako brza kosarka se igra tu, Real ima nenormalan tempo a ovi su to nekako pratili sve vreme i eto, Doelman doneo pobedu. Kad bi Zvezda jednog dana igrala ovako, eh... :D
kizjah Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 ali kakav basket 90 (50:40 za fener) koseva pet i po minuta pre kraja prvog poluvremena
kizjah Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 @bradilko sad je na kraju to definitivno i potvrdio... darusafaka se nije predala ni jednog momenta i to je stvarno za rispekt
bradilko Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 bravo fener!!!bravo perseidi moji,pera sto ti stera,jan sto dismr,bogdan sto sve daje iz bacanja,kalinakalifat a volem arslana gotivan mi igrac vec godinama
SleeperSleep Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 fener-oli finale oli nece ni na final 4 ove godine.
SNARC Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ako kosmicka pravda ima nameru da i dalje postoji, nekako mora da kazni Fener za to sto je propustio da izbaci Real pobedom u Madridu jesenas.
pbg12345 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ako kosmicka pravda ima nameru da i dalje postoji, nekako mora da kazni Fener za to sto je propustio da izbaci Real pobedom u Madridu jesenas. vrlo moguce da bi to mogao biti bas real :) mada mnogo dobro fener izgleda sad, plus bi u toj eventualnoj seriji imali prednost domaceg terena
Recommended Posts