January 20, 20169 yr Imaju 16/16 u spanskoj ligi, plus ovo sto su nakupili u EC, ukupno 28 pobeda za redom.
January 21, 20169 yr Kako su sudije gurale Kuban, prosto neverovatno da su oni postali neka sila i van terena. Djordjevic em ima ocajan tim, em ga ocajno vodi, divljali mu Dijamantidis, koji nije ni senka onog starog majstora, i Kalates, covek debil koji vazi za ozbiljnog igraca a zapravo je go kurac. Cedevita imala +12 protiv Efesa u trecoj ali se ekspresno raspali, pa opet poveli +5 na pola zadnje ali primili sad dve trojke i puci ce 10 razlike verovatno, klasika.
January 21, 20169 yr Mislim da je Lokomotiva zatvorila utakmicu sa 6 vezanih trojki, ako se dobro secam, bilo je 58-58. Do kraja su oni dali 6, a Pao 3 trojke.
January 21, 20169 yr Mislim da je Lokomotiva zatvorila utakmicu sa 6 vezanih trojki, ako se dobro secam, bilo je 58-58. Do kraja su oni dali 6, a Pao 3 trojke. najmanje 6. 4 draper, 1 zubkov, 1 delaney. nevjerovatno s kakvim samopouzdanjem igra ta ekipa. cini mi se da nemaju takav kvalitet, koliko zahvaljujuci tom samopouzadanju igraju iznad mogucnosti.
January 21, 20169 yr Okrenu Barca. Perperoglu ih unisti A pustih da vidim kraj ovamo, Teo poludeo u zavrsnici umal da se pobije Edited January 21, 20169 yr by Giggsy