bradilko Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 lokomotiva je sjajna.dilejni kida.spanac isto odlican veceras.malo su pod kosem slabiji dixon je bio uzasan.silovao je skoro svaki napad.kad ga je izveo ovi su "prodisali" u napadu.kalinic doneo prevagu u odbrani
Zli Gli Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Meni je Datome najjaci u Feneru, nekako je uvek on covek koji lomi protivnike. Posto su mi nekako oduvek ogavni, mrzim i njega sad, ali je cinjenica da sabija trenutno.
levi Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Lepo kolo kad oba atinska blizanca izgube kod kuće neplanirano
borris_ Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Francuzi i Italijani su odabrali FIBA takmicenje iduce godine. L'equipe pise da bi i ostali (turci, spanci, grci...) mogli da im se pridruze.
SleeperSleep Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 pa hoce, pridruzice im se peristeri, aek, saragosa, trabzon, banvit... svi oni koji nemaju prolaz u uleb evroligu. uleb ce morati ozbiljnu finansijsku konstrukciju da zatvori. dovoljno ozbiljnu da nosioci a licence mogu da odjebu nacionalno takmicenje, ako budu morali. a to ce biti mnogo tesko...
goofs Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Sta kao Armani ce da zajebe EL i da igra ovo Fibino?
borris_ Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ipak ovo je veliki udarac za Uleb (ovdje mislim vise na talijanske klubove). Vidjecemo sta ce se desiti sledecih dana. Ako izgube jos nekog, gotovi su.
borris_ Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Evo vijesti: http://www.fiba.com/news/french-and-italian-clubs-to-play-exclusively-in-fiba-competitions-starting-next-season
pbg12345 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 ja ovde nigde ne vidim klubove nego nacionalne saveze
Recommended Posts