December 23, 20159 yr Kazu da ce Vasa Micic u Unikahu Ja sam impresioniran ovim Vasinim brojkama na B92: Micić je ove sezone kao rezervni plejmejker Bajerna prosečno beležio 8,2 poena, 3,2 asistencije, 3 ukradene lopte i 2,2 skokova po meču u Evroligi.
December 29, 20159 yr imas na balkansportu, samo se moras prvo registrovati. http://www.balkansport.info/showthread.php?2495-BalkanSport-18 Edited December 29, 20159 yr by clever bastard
December 29, 20159 yr uvek zaboravim balkansport, valjda zato sto retko sta moze da se gleda bez vip naloga
December 29, 20159 yr Hvala Svedu sto me izvadio iz banane u kladionici, veliki je silovatelj ali danas ga je uglavnom islo a ostali su ispratili koliko je trebalo i okrenuli su nekako. Ipak, mislim da ove dve ekipe nemaju sta da traze protiv Olimpijakosa, Barselone, pa i Turaka i Reala. Unikaha i Darusafaka - duel bogalja.
December 30, 20159 yr Kakvi fantasticni kadrovi u toku utakmice za navijace Partizana, Gist i Veseli sa osmehom u borbi za loptu, zagrljaj Obradovica i Djordjevica, Bogdan posle utakmice nesto zeza Pavlovica... i onda se setis da ti je jedini centar Bozo Djumic :( Dobra utakmica ispade, razmisljao sam da batalim posle 14:0.