Timmy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Moze da se za potrebe tie breakera racuna rezultat iz regularnog dela. Ako ekipa A dobije jedan razlike posle 40 minuta a ekipa B 10 u produzetku, ekipa A ima tie breaker. Simple as that. Pa, ne znam... Nije mi ni top skroz fer.
Joe D Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 ima smisla, ne moze se isto tretirati 40 i 45 minuta kosarke
goofs Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 A sta ako obe udju u produzetak? Sta ako jedna zavrsi posle jednog produzetka, a druga posle 3? Ne gledaju oni koliko minuta se gde igralo, samo djuture zbroje koseve i ko ima vise bolji je.
pbg12345 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 A sta ako obe udju u produzetak? Sta ako jedna zavrsi posle jednog produzetka, a druga posle 3? Ne gledaju oni koliko minuta se gde igralo, samo djuture zbroje koseve i ko ima vise bolji je. pa pisemo o tome sta bi bilo bolje resenje pa nista ako obe udju u produzetak , racunaju se rezultati posle prvog produzetka
goofs Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Pa znam, ali neodrziv je predlog :) recimo, ako se napravi krug od tri ekipe, a u jednoj utakmici bude produzetak, sta se onda radi, je l se produzetak racuna kao X? Ili kao regularno zavrsen mec sa kos razlikom +-0, u kom slucaju ekipa moze da zavrsi sa pozitivnim skorom pobeda i poraza i negativnom kos razlikom, itd.
Timmy Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) Ne znam, meni je ipak malo veca pobeda od 10 razlike u produzetku, nego 1 u regularnom delu. Ne vidim zasto bi produzetak bio manje vazan deo utakmice. A opet razumem zasto to predlazete :) Edited December 18, 2015 by Timmy
pacey defender Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) Moze da se za potrebe tie breakera racuna rezultat iz regularnog dela. Ako ekipa A dobije jedan razlike posle 40 minuta a ekipa B 10 u produzetku, ekipa A ima tie breaker. Simple as that. ili da se bilo kakva pobeda u produzetku racuna kao pobeda jednim poenom razlike. čelik-sloboda 1-1 (penalima 5-4), jedan poen čeliku, tako neka inovacija. edit: mada sranje je sve to. zamišljam taj produžetak i mučenje da se simulira zainteresovanost tokom pet minuta igre. Edited December 18, 2015 by pacey defender
djuras Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 zasto je vasilije ovako ocajan? ispresecale ga povrede opet ili n'ume?
keitel Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 zasto je vasilije ovako ocajan? ispresecale ga povrede opet ili n'ume? Pitaj insajdera, on se prije godinu dana podsmjevao onima što su tvrdili da tu možda i ne bude ništa. Inače, reaguje se promptno.
Calavera Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ja mislio da oni to odredjuju po ukupnom indeksu, prijatno iznenadjenje :D
Recommended Posts