renne Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) Fora je šro je SK4 u Hrvatskoj jako teško nabavljiv. Samo Bnet ga ima u ponudi Edited December 6, 2015 by renne
Joe D Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Razumem ja renne koja je fora, samo kazem da oni sebi vise stete nego cedeviti time sto ne pustaju ono sto narod hoce da gleda.
Kanzas siti zez Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Macabi je na trzistu i traze centra. Musli je jedan od onih za koje su zainteresovani.
Timmy Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Na pomolu prevara veka, iako se cinilo da ce Barsin milion za Kostu ostati u analima...
MiddleClass Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nesto ppp kosarkaski strucnjaci lose rezonuju kad je i Robija za zatvorenu EL. Kaze da je spas evro kosarke upravo u tome.
goofs Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Robija je covek koji je odbio da ostane u PAOu jer su mogli da mu obezbede budzet od "samo" 12 miliona, umesto trazenih 17. Njegova percepcija evropske kosarke je malo drugacija od nase.
Kanzas siti zez Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Nesto ppp kosarkaski strucnjaci lose rezonuju kad je i Robija za zatvorenu EL. Kaze da je spas evro kosarke upravo u tome. Ima sigurno pet godina kako se Zoc zalaze za zatvorenu EL. Mozemo mi da kukamo ako ne bude tu bilo CZV i Partizana, ali sigurno je da ce to biti brutalna kosarka na svakom mecu.
palikaris Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 da, ali se zoc zalagao za malo drugaciji koncept zatvorene el, pricao je jednom na tv o tome, el sa 24 kluba koji bi te sezone igrali samo el, a onda na kraju se ukljucivali u domaca prvenstva kroz koja se kvalifikuje za el. slicno kao aba-kls. sto mi zvuci normalnije, bez a licenci i gluposti, tako da svi timovi i dalje imaju sansu da igraju el, domaca prvenstva ne postaju potpuno besmislena, a opet se el timovima omogucava 40tak jakih utakmica godisnje i zarada od karata i tv prava itd.
Timmy Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Mnogo mi gledamo samo iz ugla Balkana. I ne samo u kosarci. Ovo ce sigurno poboljsati nivo vrhunske kosarke u Evropi.A ispastace centri i baza, ali sigurno nece postati nevazne drzavne i regionalne lige. A i taj Evrokup ce biti dosta jace takmicenje.
palikaris Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 meni je glupo samo to sto od 16 timova 11 ne moze da ispadne, a mnogi dobri timovi prakticno gube sansu da redovni ograju EL, tipa Spanskih ili Ruskih.
harper lee Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Mnogo mi gledamo samo iz ugla Balkana. I ne samo u kosarci. Ovo ce sigurno poboljsati nivo vrhunske kosarke u Evropi.A ispastace centri i baza, ali sigurno nece postati nevazne drzavne i regionalne lige. A i taj Evrokup ce biti dosta jace takmicenje. Sumnjam. Mozda prvih par sezona, posle ce ligaski deo da bude epsko lelemudjenje.
Timmy Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Ma jok. Vole svako da bude prvi u svom selu :D
Timmy Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Cek, na sta mislis? Na lokalne lige ili evrokup?
goofs Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Verovatno na ligaski deo Evrolige, na to i ja sumnjam, tamo negde od 12-15og kola ce se vec iskristalisati kandidati za plejof, ostali ce da lade jaja i igraju nebitne utakmice posto nema ispadanja.
Recommended Posts