Filozof manijak Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Nisam. Osećao da sam pogrešno odgovorio
Kenji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Miriše na svinjokolj, kožuru i čvarke. Barem kod nas pravih ljudi iz Vojvodine koji prlje a ne šure.
Filozof manijak Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 58 minutes ago, Kenjeee said: Miriše na svinjokolj, kožuru i čvarke. Barem kod nas pravih ljudi iz Vojvodine koji prlje a ne šure. Video sam jedared u Šangaju kako pripadnice romske manjine kolju krmaču na sred ulice, kače je na kuku i onda šure, ovaj prlje brenerom. Nadrealna scena... 2
radisa Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Jbg, ja sam to gledao više puta godišnje, samo nije bilo na ulici... Nema više staaarih svinjokolja.... :(
slepa živana Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 minute ago, aram said: I otkud pripadnice romske manjine u Šangaju? predaju engleski u obdaništu.
Filozof manijak Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 3 hours ago, aram said: I otkud pripadnice romske manjine u Šangaju? Svuda ih ima, i na Klisi, i Adicama, prokopali tunale sve do Šangaja
Hamlet Strašni Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 3 hours ago, Milosh76 said: Ова зона сумрака је спрдачина, није имбецилан наслов...
Arkadija Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Quote POLOVINI SRBIJE PRESKOČILO SRCE! Hrvati raspamećeni REAKCIJOM našeg komentatora na odbranu Borjana u 94. minutu kojom je spasao pobedu Zvezde! /VIDEO/ Teško da mogu da zamislim kako su u Hrvatskoj raspamećeni fudbalskom utakmicom između Zvezde i Genta, a tek našim komentatorom.
renne Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Quote OVAN MUČKI UBIO ČOVEKA KOD JAGODINE: Životinja teška 100 kg Vojkanu (56) udarcem prvo slomila kičmu, a onda ga DOTUKLA NA ZEMLJI
jorma shparga Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 (edited) malo lakse teme : TOPALKOVA ĆERKA RAŠIRILA NOGE, PA JOJ SEVNULE OGROMNE GRUDI: Ulazite na sopstvenu odgovornost, SVE SE VIDI (FOTO) Edited November 13, 2020 by jorma shparga 1
James Marshall Posted November 13, 2020 Posted November 13, 2020 Pa daj link, u šta da uđem na sopstvenu odgovornost
Recommended Posts