January 25, 20205 yr zivotami mog ako ja to ne bih pochela da kaznjavam! jel radish u medijjma? el ti nema vest veze sa realnoshcu? odlichno, po dzepu svaki put. hajde da nije proverljiva stvar, nego dal se didi bacala po podu shto je anonimna, pa da prichamo o knjizevnosti.sent from bubamoto
February 4, 20205 yr Mentalni terminator: Najveća sportska misterija ikad, šta je u Novakovoj glavi u najtežim trenucima? Problem detektovan: dve meč lopte za protivnika, čitav stadion protiv tebe, borba za najveći trofej sa najvećim rivalom; Akcija: "Prebaci na mod za vanredne situacije"
February 11, 20205 yr Jel uspeo neko da desifrujevovaj vic? Jel bese@Caligula ima tu duznost na forumu?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
February 11, 20205 yr 25 minutes ago, Moća said: Jel uspeo neko da desifrujevovaj vic? Jel bese@Caligula ima tu duznost na forumu? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Meni pada na pamet da moze da bude ono "Kad me vec je*es (jebes-zvezdica)..onda me bar napali malo"..aludirajuci da je drnda da sece 100gr parizera.