gospa buba Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 zivotami mog ako ja to ne bih pochela da kaznjavam! jel radish u medijjma? el ti nema vest veze sa realnoshcu? odlichno, po dzepu svaki put. hajde da nije proverljiva stvar, nego dal se didi bacala po podu shto je anonimna, pa da prichamo o knjizevnosti.sent from bubamoto
Reaktor Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Dijana Đoković za SK: 99% normalnih ljudi voli Novaka
mraki Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Mentalni terminator: Najveća sportska misterija ikad, šta je u Novakovoj glavi u najtežim trenucima? Problem detektovan: dve meč lopte za protivnika, čitav stadion protiv tebe, borba za najveći trofej sa najvećim rivalom; Akcija: "Prebaci na mod za vanredne situacije"
Moća Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Jel uspeo neko da desifrujevovaj vic? Jel bese@Caligula ima tu duznost na forumu?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
SNARC Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 25 minutes ago, Moća said: Jel uspeo neko da desifrujevovaj vic? Jel bese@Caligula ima tu duznost na forumu? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Meni pada na pamet da moze da bude ono "Kad me vec je*es (jebes-zvezdica)..onda me bar napali malo"..aludirajuci da je drnda da sece 100gr parizera.
Recommended Posts