October 31, 20195 yr PREBOGATI ŠEIK DOLAZI U BEOGRADDonosi zlatne satove i telefone, deli novce šakom i kapom! Svakom po 100 evra. Deca i starci imaju najveće šanse!
November 27, 20195 yr SPREMA SE NAPAD NA SRBIJU? Američka ambasada u Beogradu objavila dramatično saopštenje, organizuju spasavanje svojih građana iz naše zemlje! (FOTO) Spoiler Tviteraši iz Srbije odmah su primetili sumnjivu poruku, zbog koje su mnogi pomislili da nam se sprema i novo bombardovanje. Edited November 27, 20195 yr by mraki
December 12, 20195 yr VRŠIO VELIKU NUŽDU, PA OSETIO NEŠTO ČUDNO: Nije mogao da veruje šta je izašlo iz njega, MORAO JE DA USLIKA! (FOTO)
December 12, 20195 yr 2 hours ago, dvb-t manijak said: VRŠIO VELIKU NUŽDU, PA OSETIO NEŠTO ČUDNO: Nije mogao da veruje šta je izašlo iz njega, MORAO JE DA USLIKA! (FOTO) Cedomir Jovanovic ?
December 12, 20195 yr 1 hour ago, radisa said: A preko njega Vulin? vrlo moguce kaze ovako: ... Kritsada Ratpračum (44) odvezao je sina u školu kada ga je poteralo na WC. Brzo je pošao kući i seo na šolju. Obavio je šta je trebalo, no osetio je da još nešto izlazi iz njega. – Ustao sam se da vidim šta je to što mi je živelo u stomaku – rekao je on - Bila su to 3 coveculjka, jedan koji je stalno smrkutao i imao crvene oci, jedan koji je pricao sam sa sobom i jos jedan sa velikim usima ... jebemliga verovatno je taj treci martinovic !?!