October 31, 20195 yr PREBOGATI ŠEIK DOLAZI U BEOGRADDonosi zlatne satove i telefone, deli novce šakom i kapom! Svakom po 100 evra. Deca i starci imaju najveće šanse!
November 27, 20195 yr SPREMA SE NAPAD NA SRBIJU? Američka ambasada u Beogradu objavila dramatično saopštenje, organizuju spasavanje svojih građana iz naše zemlje! (FOTO) Reveal hidden contents Tviteraši iz Srbije odmah su primetili sumnjivu poruku, zbog koje su mnogi pomislili da nam se sprema i novo bombardovanje. Edited November 27, 20195 yr by mraki
December 12, 20195 yr VRŠIO VELIKU NUŽDU, PA OSETIO NEŠTO ČUDNO: Nije mogao da veruje šta je izašlo iz njega, MORAO JE DA USLIKA! (FOTO)
December 12, 20195 yr On 12. 12. 2019. at 15:59, dvb-t manijak said: VRŠIO VELIKU NUŽDU, PA OSETIO NEŠTO ČUDNO: Nije mogao da veruje šta je izašlo iz njega, MORAO JE DA USLIKA! (FOTO) Cedomir Jovanovic ?
December 12, 20195 yr On 12. 12. 2019. at 18:17, jorma shparga said: Cedomir Jovanovic ? A preko njega Vulin?
December 12, 20195 yr On 12. 12. 2019. at 18:34, radisa said: A preko njega Vulin? vrlo moguce kaze ovako: ... Kritsada Ratpračum (44) odvezao je sina u školu kada ga je poteralo na WC. Brzo je pošao kući i seo na šolju. Obavio je šta je trebalo, no osetio je da još nešto izlazi iz njega. – Ustao sam se da vidim šta je to što mi je živelo u stomaku – rekao je on - Bila su to 3 coveculjka, jedan koji je stalno smrkutao i imao crvene oci, jedan koji je pricao sam sa sobom i jos jedan sa velikim usima ... jebemliga verovatno je taj treci martinovic !?!