November 11, 20186 yr ne znam gde bih sa ovim, naslov online blic: LEBRON UŽIVAO U BOGDANOVIM MAJSTORIJAMA Bogdanović asistencijama ponizio Lejkerse /VIDEO/ za one koji ne prate nba sakramento je inace kuci izgubio 20 razlike, ocajno igrali, bogdanovic takodje los, ali eto svojim majstorijama je ponizio lejkerse Edited November 11, 20186 yr by pbg12345
November 22, 20186 yr On 11.11.2018. at 10:27, pbg12345 said: ne znam gde bih sa ovim, naslov online blic: LEBRON UŽIVAO U BOGDANOVIM MAJSTORIJAMA Bogdanović asistencijama ponizio Lejkerse /VIDEO/ za one koji ne prate nba sakramento je inace kuci izgubio 20 razlike, ocajno igrali, bogdanovic takodje los, ali eto svojim majstorijama je ponizio lejkerse To ne menja činjenicu da je Bogdanović bio solidan.
December 3, 20186 yr ne znam da li je prava tema, ali: https://www.blic.rs/vesti/beograd/cudesan-podvig-lekara-beba-1-iz-vrtica-dovezena-bez-znakova-zivota-u-institut-za/d4g4wp1 ova vest na blicovom sajtu i dalje stoji u linkovanom delu, pod naslovom: Preminulo dete (1) u vrticu u Beogradu (kad se npr ode na rubriku hronika, pa desno pod vestima) pa jebem vam mater alavu da li niste mogli sacekati potvdru smrti deteta(1)!!! pa da objavite takav klikabilan naslov i dal nemate ni toliko obraza da nekoliko sati kasnije sklonite takav naslov sa (na srecu) sasvim drugacije vesti
December 4, 20186 yr Ovo ipak mora u spojler Spoiler SAKRIO ZARUČNIČKI PRSTEN U – PENIS: ‘Tražio je da mu popušim i tad sam ga ugledala. Bilo je vrlo romantično’
December 5, 20186 yr mozda je neki trik? prsten izasao iz gujsce, lagano skliznuo i eto iznenadjenja. svasta ziv covek uvezba...
January 6, 20196 yr JEDVA PREŽIVELA SILVIJA (32) JE BILA VEGANKA, KRVARILA JE, LOMILA REBRA, A ONDA JU JE UJEO PAUK: Bubuljica je porasla u VELIČINU DLANA, operisali su je, ali tek kad je počela da jede KILO JAGNJETINE dnevno, ustala je na noge