Jump to content

Svet je u šoku, evo zasto su naslovi postali imbecilni

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Author

"Slikaju se, hvale - otreznite se, niko neće moći da kupi vodu"

:mellow:

:unsure:

On 11.11.2018. at 10:27, pbg12345 said:

ne znam gde bih sa ovim, naslov online blic:

LEBRON UŽIVAO U BOGDANOVIM MAJSTORIJAMA Bogdanović asistencijama ponizio Lejkerse /VIDEO/

:D

za one koji ne prate nba

sakramento je inace kuci izgubio 20 razlike, ocajno igrali, bogdanovic takodje los, ali eto svojim majstorijama je ponizio lejkerse :D

To ne menja činjenicu da je Bogdanović bio solidan. :fantom:

• 2 weeks later...

ne znam da li je prava tema, ali:

https://www.blic.rs/vesti/beograd/cudesan-podvig-lekara-beba-1-iz-vrtica-dovezena-bez-znakova-zivota-u-institut-za/d4g4wp1

ova vest na blicovom sajtu i dalje stoji u linkovanom delu, pod naslovom:

Preminulo dete (1) u vrticu u Beogradu

(kad se npr ode na rubriku hronika, pa desno pod vestima)

pa jebem vam mater alavu da li niste mogli sacekati potvdru smrti deteta(1)!!! pa da objavite takav klikabilan naslov i dal nemate ni toliko obraza da nekoliko sati kasnije sklonite takav naslov sa (na srecu) sasvim drugacije vesti :isuse:

Ovo ipak mora u spojler

Spoiler

SAKRIO ZARUČNIČKI PRSTEN U – PENIS: ‘Tražio je da mu popušim i tad sam ga ugledala. Bilo je vrlo romantično’

ovo ne može

mozda je neki trik? prsten izasao iz gujsce, lagano skliznuo i eto iznenadjenja. svasta ziv covek uvezba...

Ja verujem Zivki da ne moze.

:lolol:

• 2 weeks later...

VIDEO Pokojna Edita Farmu je napustila nakon najnapetije borbe ove godine

Stiže nov model Fijata iz Kragujevca ali se ne zna kada

:rolf:

:laugh:

• 3 weeks later...

JEDVA PREŽIVELA

SILVIJA (32) JE BILA VEGANKA, KRVARILA JE, LOMILA REBRA, A ONDA JU JE UJEO PAUK: Bubuljica je porasla u VELIČINU DLANA, operisali su je, ali tek kad je počela da jede KILO JAGNJETINE dnevno, ustala je na noge