renne Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Quote Presekla viršle na pola: Kada vidite krajnji rezultat, poći će vam voda na usta! (RECEPT, VIDEO)
copkillah Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Blic je vest o smrti Dolores O'Riordan prvo naslovio: Quote Ova pevačica je preminula, a o UZROKU SMRTI svi pričaju Slika je bila isečena tako da ne možeš odmah da joj prepoznaš lice, a naravno nije bilo ni reči o uzroku smrti, jer nije bio poznat u tom momentu.
katamaran Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Quote Zorica Brunclik u helankama na ivici pucanja: Uzbudljivo zvuči, prizor je JOŠ VATRENIJI
Filozof manijak Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Brrrrr....mislim da ne bih otvarao taj članak.
ivic Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Sinoć je ceo Njujork gledao njeno GOLO MEĐUNOŽJE: A onda se ZANOSNA SRPKINJA pojavila na crvenom tepihom i sve oduvala izgledom!
katamaran Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Meni je jos ludje sto Blic zena ima tag medjunozje
pacey defender Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 On 1/16/2018 at 6:37 PM, katamaran said:
Hella Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 9 hours ago, katamaran said: Meni je jos ludje sto Blic zena ima tag medjunozje specijalizovane novine imaju tag o specijalnosti klijentele šta bi pa moglo biti logičnije u univerzumu od toga
Calavera Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 3 hours ago, pacey defender said: gledam gif, citam ti potpis i uopste ne kapiram da nisu deo istog posta
renne Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (VIDEO) STAVILA JE CEDILJKU NA GLAVU: Svi su mislili da je odlepila, ali rezultat je FANTASTIČAN!
katamaran Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) Telegraf? Uvek mislim da su oni kod takvih naslova. Danasnji Telegraf Glavna atrakcija kod Prokuplja: Misteriozna WC šolja zazidana pored puta, ima čak i osveživač (FOTO) http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2934619-glavna-atrakcija-kod-prokuplja-misteriozna-wc-solja-zazidana-pored-puta-ima-cak-i-osvezivac-foto Neko izbacio staru solju iz kola a ovi od toga prave senzaciju sa sve fotkanjem. Naravno da nista nije zazidano... Mogu da zamislim fotoreportera koji dobija zadatak da ode hitno u okolinu Prokuplja da slika solju na livadi Verovatno neko usput naisao na solju pa se rodila genijalna ideja za pricu. Edited February 11, 2018 by katamaran
bigvlada Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Tako slično počinje i Zac Mc Kraken and the Alien Mindbenders, samo što je tamo u pitanju krvoločna dvoglava veverica.
bigvlada Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Jer imam utisak da neko u podrumu zgrade Politike drži uključenu mašinu za zaglupljivanje naroda.
Recommended Posts