January 16, 20187 yr Quote Presekla viršle na pola: Kada vidite krajnji rezultat, poći će vam voda na usta! (RECEPT, VIDEO)
January 16, 20187 yr Blic je vest o smrti Dolores O'Riordan prvo naslovio: Quote Ova pevačica je preminula, a o UZROKU SMRTI svi pričaju Slika je bila isečena tako da ne možeš odmah da joj prepoznaš lice, a naravno nije bilo ni reči o uzroku smrti, jer nije bio poznat u tom momentu.
January 16, 20187 yr Quote Zorica Brunclik u helankama na ivici pucanja: Uzbudljivo zvuči, prizor je JOŠ VATRENIJI
February 10, 20187 yr Sinoć je ceo Njujork gledao njeno GOLO MEĐUNOŽJE: A onda se ZANOSNA SRPKINJA pojavila na crvenom tepihom i sve oduvala izgledom!
February 10, 20187 yr 9 hours ago, katamaran said: Meni je jos ludje sto Blic zena ima tag medjunozje specijalizovane novine imaju tag o specijalnosti klijentele šta bi pa moglo biti logičnije u univerzumu od toga
February 10, 20187 yr 3 hours ago, pacey defender said: gledam gif, citam ti potpis i uopste ne kapiram da nisu deo istog posta
February 11, 20187 yr (VIDEO) STAVILA JE CEDILJKU NA GLAVU: Svi su mislili da je odlepila, ali rezultat je FANTASTIČAN!
February 11, 20187 yr Telegraf? Uvek mislim da su oni kod takvih naslova. Danasnji Telegraf Glavna atrakcija kod Prokuplja: Misteriozna WC šolja zazidana pored puta, ima čak i osveživač (FOTO) http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2934619-glavna-atrakcija-kod-prokuplja-misteriozna-wc-solja-zazidana-pored-puta-ima-cak-i-osvezivac-foto Neko izbacio staru solju iz kola a ovi od toga prave senzaciju sa sve fotkanjem. Naravno da nista nije zazidano... Mogu da zamislim fotoreportera koji dobija zadatak da ode hitno u okolinu Prokuplja da slika solju na livadi Verovatno neko usput naisao na solju pa se rodila genijalna ideja za pricu. Edited February 11, 20187 yr by katamaran
February 11, 20187 yr Tako slično počinje i Zac Mc Kraken and the Alien Mindbenders, samo što je tamo u pitanju krvoločna dvoglava veverica.
February 12, 20187 yr Jer imam utisak da neko u podrumu zgrade Politike drži uključenu mašinu za zaglupljivanje naroda.