July 12, 20177 yr "Zašto ne treba držati slike umrlih u kući? Razlog će vas zapanjiti!" Ovo treba na zaglupljivanje nacije, nije mu mesto ovde.
July 12, 20177 yr Ovo treba na zaglupljivanje nacije, nije mu mesto ovde. Nema tu vise sta da se zaglupljuje. Zavrseno je.
July 12, 20177 yr jos ima pojedinaca koji zdravo razmisljaju, jos niej gotovo,,, Обична глупост . Слике преминулих у кући дају позитивну енергију генерацијама и потомцима који су живи у тој кући.Они бдију над својим подмладком и чувају их од урока и злих мисли .Што више предака имате јача је фамилија а није важно јесу ли живи или су покојни, пред Богом су сви једнаки.
July 12, 20177 yr uzmi onda i mene u razmatranje, tj moja prava, naime, kogod mi vidi fotku pomisli da sam pokojni, a nekad ni sam nisam siguran :(
July 25, 20177 yr "SRPSKI BOG SEKSA PONOVO NAPADA" Sin naše književnice u ludoj avanturi sa četiri uniformisane devojke
July 25, 20177 yr ouuu, sunce žarko.... baš onako književnički sročen naslov ...Uz fotografiju mladi Pajkić je napisao da se oseća savršeno u zagrljaju ovih devojaka.... možda ga grli nešto sa njegove desne strane
July 25, 20177 yr Mada ako ima zrno istine u onom o nosu i ponosu onda ovaj lav zaista nema o čemu da brine
July 25, 20177 yr Ceterum censeo, Blic... Ima i ovaj od juče. OKONČANA NAJTUŽNIJA RODITELJSKA BITKA Mali Čarli će ipak UMRETI