James Marshall Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Jbt od klasičnog kineskog zajeba prave neku skrivenu LGBT agendu
Aion Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 "Zašto ne treba držati slike umrlih u kući? Razlog će vas zapanjiti!"
Radoye Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 "Zašto ne treba držati slike umrlih u kući? Razlog će vas zapanjiti!" Ovo treba na zaglupljivanje nacije, nije mu mesto ovde.
Aion Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Ovo treba na zaglupljivanje nacije, nije mu mesto ovde. Nema tu vise sta da se zaglupljuje. Zavrseno je.
Krošek Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 jos ima pojedinaca koji zdravo razmisljaju, jos niej gotovo,,, Обична глупост . Слике преминулих у кући дају позитивну енергију генерацијама и потомцима који су живи у тој кући.Они бдију над својим подмладком и чувају их од урока и злих мисли .Што више предака имате јача је фамилија а није важно јесу ли живи или су покојни, пред Богом су сви једнаки.
slepa živana Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ja bih se borila za jednakost živih i pokojnih
ToniAdams Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 uzmi onda i mene u razmatranje, tj moja prava, naime, kogod mi vidi fotku pomisli da sam pokojni, a nekad ni sam nisam siguran :(
Frank Pembleton Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 "SRPSKI BOG SEKSA PONOVO NAPADA" Sin naše književnice u ludoj avanturi sa četiri uniformisane devojke
J-♣ Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 ouuu, sunce žarko.... baš onako književnički sročen naslov ...Uz fotografiju mladi Pajkić je napisao da se oseća savršeno u zagrljaju ovih devojaka.... možda ga grli nešto sa njegove desne strane
James Marshall Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Mada ako ima zrno istine u onom o nosu i ponosu onda ovaj lav zaista nema o čemu da brine
fikret selimbašić Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Ceterum censeo, Blic... Ima i ovaj od juče. OKONČANA NAJTUŽNIJA RODITELJSKA BITKA Mali Čarli će ipak UMRETI
Recommended Posts