October 1, 20168 yr samo nacionalno, protivu bele kuge! http://www.happytv.tv/zivot/seksi-price/13162/nista-nije-kao-zilav-penis-evo-sta-je-ucinilo-da-moja-ribica-pulsira-nekoliko-dana-18 Edited October 1, 20168 yr by Zverilla
October 2, 20168 yr Author kad smo vec tu: Gordona Remzija ujela meduza za penisPoznatog kuvara Gordona Remzija ujela je meduza za nezgodno mesto i pokvarila mu porodični odmor. da li je moguce da postoji neko ko sebe naziva novinarem, a ne zna sta je to meduza?
October 2, 20168 yr da li je moguce da postoji neko ko sebe naziva novinarem, a ne zna sta je to meduza? Питај Васу да ти објасни како функционише интегрисана редакција.
October 2, 20168 yr da li je moguce da postoji neko ko sebe naziva novinarem, a ne zna sta je to meduza? da li je moguce da ti i dalje verujes da ljudi koji rade to nesto sebe smatraju odnosno uopste nazivaju novinarima
October 4, 20168 yr To je valjda onomatopeja zone sumraka... Sent from my iPad using Tapatalk znam, zato sam i vrištao od smeha 5 minuta