JozoMujica Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Vi se zajebavajte, ali videcete kad vanzemaljci otkriju ko je ubio pevačicu. Pretpostavljam da bi onima koji "prate slučaj" to bilo sasvim normalno.
Haralampije Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Vi se zajebavajte, ali videcete kad vanzemaljci otkriju ko je ubio pevačicu. Pretpostavljam da bi onima koji "prate slučaj" to bilo sasvim normalno. Ali fotka je fejk, ono lici na miralema a ne na marsovca :misko:
radisa Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Moram, ovo je jače od mene... Nedostaje "prvi put u istoriji"...
akibono Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Lekari su bili ubeđeni da ima mentalne probleme: Onda su joj rekli da nacrta sat i sve je bilo jasno
gospa buba Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 (edited) pa koji je njihov problem nanu li im bolesnu? danas sam prochitala naslov nekad je bila seks bomba a sad se ugojila i ima bolesno dete Edited June 15, 2016 by gospa buba
Arkadija Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 (edited) "Hit video: Čovek razbija prozor na sopstvenom BMW-u, a razlog je HEROJSKI" iz teksta se odmah saznaje da razbijač prozora nije vlasnik auta, već slučajni prolaznik. Edited June 17, 2016 by Arkadija
wall Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 UBICE SA TALASA Kada se ove grdosije pojave na nečijoj osobi nenajavljene nastaje PANIKA http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/ubice-sa-talasa-kada-se-ove-grdosije-pojave-na-necijoj-osobi-nenajavljene-nastaje/9470zc1
Miralem Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 ako promenis osoba u obala, naslov moze da ima smisla nego, da ja prijavim jos jedan trend, cisto da bude dokumentovan. Šta joj se dogodilo? Svi su se šokirali kada su videli kako sada izgleda nekadašnji seks simbol nije toliko stvar u naslovu, koliko u tome da na slici odseku glavu subjekta, da bi se retardi pitali ko je to. kad otvorite link vidite da je to nekakva kesa, kojoj se desilo to da se udebljala. sokantno.
wall Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Da, a ako promeniš dron u odron pogibija rudara dobije smisao. Ili ako brzinu svetlosti promeniš u brzinu zvuka... Ovo samo par kojih se sećam. Bitno da je u capsu UBICE i PANIKA.
John Coltrane Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Drugar okacio na FB, ja mislio zeza se. http://www.zonasumraka.net/siptarske-svinje-seju-strah-i-smrt-po-sapcu/
Recommended Posts