Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dada, bilo koja mi igra, al' pokušavam da nekako pokupim samo jednu, bez ostalih stvari koje mi ne trebaju...
Tpojka Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 14 hours ago, Skyhighatrist said: koristim curl Iz bash-a, php-a ili nešto treće?
Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Trenutno na windži, večeras ću da preteram neki lin laptop, pa da vidim šta može da se radi sa HTML DOM-om i php-om... Čini mi se da mogu da skupim sve curlom, pa da očistim DOMom, al' to samo nagađam...
JozoMujica Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 4 minutes ago, Skyhighatrist said: Trenutno na windži, večeras ću da preteram neki lin laptop, pa da vidim šta može da se radi sa HTML DOM-om i php-om... Čini mi se da mogu da skupim sve curlom, pa da očistim DOMom, al' to samo nagađam... Ma možeš sigurno.
Venom Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 (edited) @Skyhighatrist Cekao sam neku glupost na poslu da se zavrsi. Proverio sam na par mesta, deluje da je ok, ali proveri detaljnije. Nisam cistio podatke, ima na gomili mesta prazno ili // ili 180 ili 180.00 ili 180 - 200 ili - 200 itd. itsl. Ovako izgleda { "01.08.2019.": { "KROMPIR": { "Banovo brdo": "80 - 100", ... }, "MLADI KROMPIR": { "Banovo brdo": "", ... } } } pppijace.json.zip Edited August 8, 2019 by Venom
Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ne žurim ja puno, skontaću ga. It's the journey, not the destination.
Venom Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Ma zezam se, uhvatio si me taman kad sam izlazio. Node je, mada pretpostavljam da moze bilo sta. Ja sam mislio da hoces da se zezas samo s podacima, a da je pribavljanje podataka samo dosadni preduslov. Jedino sto ti treba je dom parser da iskopas ono sto ti treba sa stranice.
Skyhighatrist Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Pa kapiram što da ne naučim ponešto, kad već imam vremena i volje
Lezilebovich Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Ne znam gde smo pisali o pausalcima, ali izgleda da tome dolazi kraj. Imacemo Test Samostalnosti :D. https://www.netokracija.rs/kraj-angazovanju-pausalaca-160110?fbclid=IwAR0O9vpCAag02P0BmS6NbfbkLMLRspKbPl078zPMgx8DKpWpaFBgfZdTglI
JozoMujica Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Kako ko. Quote Zaista radite sa više klijenata? Ne brinite, nove izmene vas se ne tiču
laser lotus Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Sa reddita: Quote Ovo sam pronašao u jednoj grupi na Fb: Uvešće se test samostalnosti i ako agencija ne pređe test samostalnosti, prihodi agencije će se oporezivati oko 58%. U prilogu šaljem 11 kriterijuma za test samostalnosti. Ako se ispuni 6 od 11, ide navedeno dodatno oporezivanje. Nalogodavac definiše radno vreme Preduzetnik ima pravo na odmor i odsustva uz naknadu i nalogodavac ga odobrava Preduzetnik koristi prostorije koje obezbeđuje ili poseduje nalogodavac NalogodÎavac vrši osposobljavanje preduzetnika i rukovodi procesom rada Preduzetnik koristi materijalna i nematerijalna sredstva za rad koje obezbeđuje nalogodavac Nalogodavac oglašava pozicije za koje angažuje preduzetnika ili u tu svrhu angažuje recruiter-e Preduzetnik obavlja posao kod nalogodavca radeći u timu sa zaposlenima ili sa drugim preduzetnicima Najmanje 70% prihoda u 12 meseci preduzetnik ostvaruje kod nalogodavca Preduzetnik obavlja poslove iz delatnosti poslodavca i za to ne preuzima poslovni rizik prema klijentima nalogodavca U ugovoru postoji non-compete klauzula Preduzetnik je angažovan kod nalogodavca više od 130 dana u 12 meseci Još nije jasno šta se dešava sa ljudima koji rade direktno za strane kompanije.
Recommended Posts