Timmi Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 pusenje kaki se ne pridruziti jednom besmislenom topicu
Milosh76 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) Brejkersi, Corba, EKV, Idoli Ladno pivo dobilo Parni valjak? [emoji38] Indexi ispali od Brejkersa Edited July 11, 2015 by Milosh76
Mr.Blonde Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Hvala , Timmi. Dakle, zadnji par 1/4 finala: 11-12 Riblja čorba vs Zabranjeno pušenje 1/2 finale kreče za koji trenutak...
Milosh76 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) Jel si racunao moj glas? Zoves pa ne racunas!!! PONISTAVAJ GLASANJE Blonde Vucicu [emoji14] Edited July 11, 2015 by Milosh76
Mr.Blonde Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Jel si racunao moj glas? Zoves pa ne racunas!!! PONISTAVAJ GLASANJE Blonde Vucicu [emoji14] Kao što sam napisao prije, PRVI SLJEDEČI GLAS ODLUČUJE. Timmi je bio brži.
Milosh76 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Nisi nas zvao u isto vreme, zahtevam fotofinis! Ko je prv reagovao na tvoj PM :D
Mr.Blonde Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 1 / / 2 F I N A L E::: AZRA vs. IDOLI vs EKV vs. ZABRANJENO PUŠENJE vs
Mr.Blonde Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Dakle, Final Four je krenuo preteško je za odlučit oba para ,ali ja ču pokušat... Azra vs Idoli - a šta da radim,balkan,gracija,bankrot mama,provedimo vikend zajedno,usne vrele višnje,men se dušo od tebe ne rastaje,lijepe žene prolaze kroz grad, fa fa fa,marina,filigranski pločnici,užas je moja furka,nemir i strast,odlazak u noč,nikom nije lepše,klinček stoji pod oblokom,pit i to je amerika,iggy popp,johnny be good,kurvini sinovi,voljela me nije ni jedna,obrati pažnju na posljednju stvar VS maljčiki,retko te viđam s drugim devojkama,rusija,malena,kenozoik,čokolada TOTAL SCORE:22:6 ; WINNER:AZRA Ekv vs Zabranjeno pušenje - srce,krug,7 dana,par godina za nas,ti si sav moj bol,zemlja,oči boje meda VS zenica blues,anarhija all over beščaršija,šeki is on the road,djevojcice kojima miriše kosa,ibro dirka,nedelja kad je otiš'o hase,kažu mi da novog frajera imaš,hadžija il bos,murga drot,dan republike,balada o pišonji i žugi,fikreta,srce ruke lopata,guzonjin sin,javi mi,straža pored prizrena,pišonja i žuga u paklu droge,možeš imat moje tijelo,fildžan viška,poso kuča birtija,yugo 45,karabaja,arizona dream,ženi nam se vukota TOTAL SCORE:7:25 ; WINNER:ZABRANJENO PUŠENJE
Recommended Posts