Bujodrag Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Čekaj, Bijelo Dugme izgubilo od nekih tamo Let 3? Dakle,ovde niko ne zna ništa o muzici. Pa ovo je živi kurac od glasanja.
Mr.Blonde Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Čekaj, Bijelo Dugme izgubilo od nekih tamo Let 3? Dakle,ovde niko ne zna ništa o muzici. Pa ovo je živi kurac od glasanja. Ne - to se zove demokracija. Ja sam glasao za BD,ali nisam iznenađen rezultatom. 1.50% pjesama BD su plagijati. padaju zvijezde = jump , bitanga i princeza = same old story , milicija trenira strogoču = neka ruska pjesma , ne spavaj mala moja = rocl and roll music , ružica si bila = neka ruska pijesma , pljuni i zapjevaj = eye of the tigger , blues za moju dragu = led zeppelin , since... 2.Ni jedan pjevač nije bio vrhunski majstor. Svaka čast Bebeku i Islamoviću ,ali njihov glas je pregrub Tifa je po kvaliteti glas najbolji. 3.Bregović nije neki gitarista za pamčenje. Kad bi se birala najpopularnija grupa Ex-yu scene tu bi dugme bilo uvjerljivo na prvom mjestu, ali definitivno nisu NAJKVALITETNIJA. To je razlika.
ultra plasticni Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Al oni su sibali koku dok su svi ostali duvali lepak a Mija Aleksic svrcovao heroin za Italiju
MiddleClass Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
freakns Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
Ardian Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
Далибор Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
frit Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
boshoku Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) dakle, a ponavljam se, izbor je k a t a s t r o f a... jedino mi se đaju haustor i brejkersi Edited July 5, 2015 by boshoku
Arkadija Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
Tinman Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
kobni zelaya Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište vs Azra Bajaga & instruktori vs Riblja čorba Ekv vs Leb i sol Haustor vs Idoli Hladno pivo vs Parni valjak Let 3 vs Prljavo kazalište Smak vs Zabranjeno pušenje Indexi vs Partibrejkers
atajlo Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Atomsko sklonište - Azra Bajaga & instruktori - Riblja čorba EKV - Leb i sol Haustor - Idoli Hladno pivo - Parni valjak Let 3 - Prljavo kazalište Smak - Zabranjeno pušenje Indexi - Partibrejkers
Recommended Posts