Mr.Blonde Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Vrijeme je za novi tournament. Ovaj put biramo naj EX-YU grupu svih vremena!Sveukupno sam uzeo 32 najpopularnija banda iz bivše države Ovo nije tournament samo za rock grupe, več opčenito grupe... Pravila su ista kao i za filmove i naj likove...Honorouble Mention: bandovi koji nisu upali na završnu listuItd band,generacija 5,laibach,tbf,jinx,vatreni poljubac,pankrti,psihomodo pop,šarlo akrobata,Galija...Pa krenimo..----------------------------------------------------1.RUNDA:Azra vs Električni orgazamNovi fosili vs Riblja čorbaAerodrom vs EkvFilm vs IdoliHladno pivo vs Van GoghBijelo dugme vs Let 3Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenjeMajke vs PartibrejkersIndexi vs Opča opasnostDivlje jagode vs SmakKerber vs Prljavo kazališteDubioza kolektiv vs Parni valjakHaustor vs Yu grupaBuldožer vs Leb i solBajaga & instruktori vs Plavi orkestarAtomsko sklonište vs Daleka obala
Hella Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 pobednik se već zna jer su ovde svi fanovi dubioze sem mene
ordi Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 izvolte. žarkovo glasalo -_- Azra vs Električni orgazamNovi fosili vs Riblja čorbaAerodrom vs EkvFilm vs IdoliHladno pivo vs Van GoghBijelo dugme vs Let 3Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenjeMajke vs PartibrejkersIndexi vs Opča opasnostDivlje jagode vs SmakKerber vs Prljavo kazališteDubioza kolektiv vs Parni valjakHaustor vs Yu grupaBuldožer vs Leb i solBajaga & instruktori vs Plavi orkestarAtomsko sklonište vs Daleka obala
Mr.Blonde Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Ewo ja cu krenuti prvi,a ujedno i objasniti zašto tako glasujem: ----------------------------------------------------------------------------- Azra vs Električni orgazam - riječi suvišne Novi fosili vs Riblja čorba - ovdje teška odluka,ali fosili su daleko najbolja pop grupa ikad,dok chorba ipak nije najbolja rock grupa, textovi genijalni ali prebolesni i perverzni Aerodrom vs Ekv - nisam ljubitelj ovih drogeraša iz beograda,ali još manje pađena Film vs Idoli - stublić je definitivno top 3 za yugu, šteta za divljana i maljčike Hladno pivo vs Van Gogh - praktički jedino osvježenje zadnjih 10 godina Bijelo dugme vs Let 3 - jest da je brega jedan od največih plagijatora svih vremena,ali bd je ipak kult za sebe Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenje - najbolji i najluđi koncert u mom životu, a bio sam na ohoho koncerata. nele & sejo daleko najjaci duo Majke vs Partibrejkers - najteža odluka do sada,ali ajde ipak Bare šteta što da droga uništi Indexi vs Opča opasnost - zar ima dvojbe? Divlje jagode vs Smak - premda mi je Smak bolja i kvalitetnija grupa prvenstveno zbog točka,ali jedina moja,motori i krivo je more su monumentalne pjesme za sva vremena, smak nije imao takvih... sim možda daire i blues u parku Kerber vs Prljavo kazalište Dubioza kolektiv vs Parni valjak - jedna od rijetkih grupa koja je poslije rata rasturala i izdala odlične albume Haustor vs Yu grupa - JEDINA grupa u svojoj povijesti i diskografiji bez ijednog plagijata u svojoj riznicim, toliko su bili dobri Buldožer vs Leb i sol - novo vrijeme je presudilo...moglo je otiči i na drugu stranu Bajaga & instruktori vs Plavi orkestar - ruski voz,moji drugovi, tišina,plavi safir... Atomsko sklonište vs Daleka obala - ja skoro pa ni jednu pjesmu ne znam od atomaca osim žuti kišobran & treba imat dušu. nije dovoljno
Duci Simonovic Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Cane na idole u finalu Vrijeme je za novi tournament. Ovaj put biramo naj EX-YU grupu svih vremena! Sveukupno sam uzeo 32 najpopularnija banda iz bivše države Ovo nije tournament samo za rock grupe, več opčenito grupe... Pravila su ista kao i za filmove i naj likove... Honorouble Mention: bandovi koji nisu upali na završnu listu Itd band,generacija 5,laibach,tbf,jinx,vatreni poljubac,pankrti,psihomodo pop,šarlo akrobata,Galija... Pa krenimo.. ---------------------------------------------------- 1.RUNDA: Električni orgazam Novi fosili Ekv Idoli Hladno pivo Bijelo dugme Crvena jabuka Partibrejkers Indexi Smak Prljavo kazalište Parni valjak Haustor Leb i sol Bajaga & instruktori Atomsko sklonište Edited July 1, 2015 by Duci Simonovic
Papovac Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 mene malo blam, da ucestvujem u ovakvom izboru. ovo ko da je doslo iz andjusovog uvodnika. kapiram da on ima ovakve dileme
boshoku Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 (edited) Azra vs Električni orgazam Novi fosili vs Riblja čorba Aerodrom vs Ekv Film vs Idoli Hladno pivo vs Van Gogh Bijelo dugme vs Let 3 Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenje Majke vs Partibrejkers Indexi vs Opča opasnost Divlje jagode vs Smak Kerber vs Prljavo kazalište Dubioza kolektiv vs Parni valjak Haustor vs Yu grupa Buldožer vs Leb i sol Bajaga & instruktori vs Plavi orkestar Atomsko sklonište vs Daleka obala Edited July 1, 2015 by boshoku
frit Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Azra vs Električni orgazamNovi fosili vs Riblja čorbaAerodrom vs EkvFilm vs IdoliHladno pivo vs Van GoghBijelo dugme vs Let 3Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenjeMajke vs PartibrejkersIndexi vs Opča opasnostDivlje jagode vs SmakKerber vs Prljavo kazališteDubioza kolektiv vs Parni valjakHaustor vs Yu grupaBuldožer vs Leb i solBajaga & instruktori vs Plavi orkestarAtomsko sklonište vs Daleka obala
Hella Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 ti bas losu muziku slusas :( za tvoj eksplojited barmi armi ovo je sve suvi stravinski i štokhauzen
freakns Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Ewo ja cu krenuti prvi,a ujedno i objasniti zašto tako glasujem: ----------------------------------------------------------------------------- Azra vs Električni orgazam - riječi suvišne Novi fosili vs Riblja čorba - ovdje teška odluka,ali fosili su daleko najbolja pop grupa ikad,dok chorba ipak nije najbolja rock grupa, textovi genijalni ali prebolesni i perverzni Aerodrom vs Ekv - nisam ljubitelj ovih drogeraša iz beograda,ali još manje pađena Film vs Idoli - stublić je definitivno top 3 za yugu, šteta za divljana i maljčike Hladno pivo vs Van Gogh - praktički jedino osvježenje zadnjih 10 godina Bijelo dugme vs Let 3 - jest da je brega jedan od največih plagijatora svih vremena,ali bd je ipak kult za sebe Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenje - najbolji i najluđi koncert u mom životu, a bio sam na ohoho koncerata. nele & sejo daleko najjaci duo Majke vs Partibrejkers - najteža odluka do sada,ali ajde ipak Bare šteta što da droga uništi Indexi vs Opča opasnost - zar ima dvojbe? Divlje jagode vs Smak - premda mi je Smak bolja i kvalitetnija grupa prvenstveno zbog točka,ali jedina moja,motori i krivo je more su monumentalne pjesme za sva vremena, smak nije imao takvih... sim možda daire i blues u parku Kerber vs Prljavo kazalište Dubioza kolektiv vs Parni valjak - jedna od rijetkih grupa koja je poslije rata rasturala i izdala odlične albume Haustor vs Yu grupa - JEDINA grupa u svojoj povijesti i diskografiji bez ijednog plagijata u svojoj riznicim, toliko su bili dobri Buldožer vs Leb i sol - novo vrijeme je presudilo...moglo je otiči i na drugu stranu Bajaga & instruktori vs Plavi orkestar - ruski voz,moji drugovi, tišina,plavi safir... Atomsko sklonište vs Daleka obala - ja skoro pa ni jednu pjesmu ne znam od atomaca osim žuti kišobran & treba imat dušu. nije dovoljno al si ga izglaso, auuuu Azra vs Električni orgazam Novi fosili vs Riblja čorba - znaci dan kada Novi fosili budu na 10 svetlosnih godina blizu corbe je dan kada ce Toni da smrsa... cuj perverzni Aerodrom vs Ekv -ko nazove EKV drogerasima iz Beograda zasluzuje dozivotni ban Film vs Idoli Hladno pivo vs Van Gogh Bijelo dugme vs Let 3 - Dugme su narodnjaci, oni treba sa Cecom i Acom Lukasom da se takmice Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenje Majke vs Partibrejkers Indexi vs Opča opasnost Divlje jagode vs Smak - slazem se, Smak nije imao hitove, sem mozda Daire, Satelit, Crna Dama, Ulazak u Harem, Blues u parku, Ljudi Nije Fer, Miris Nje... stvarno, tek mozda 15ak monumentalnih hitova :P Kerber vs Prljavo kazalište jel mogu da izgube i jedni i drugi? Dubioza kolektiv vs Parni valjak dubioza kolektiv? stvarno? a nema Obojeni Program, Atheist Rap... Haustor vs Yu grupa Buldožer vs Leb i sol oma u 3 way finale sa EKV i Smakom, pa da glasamo. Bajaga & instruktori vs Plavi orkestar Atomsko sklonište vs Daleka obala iskreno, nemam pojma ko su ovi daleka obala :s
Arkadija Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 1.RUNDA: Azra vs Električni orgazam Novi fosili vs Riblja čorba Aerodrom vs Ekv Film vs Idoli Hladno pivo vs Van Gogh Bijelo dugme vs Let 3 Crvena jabuka vs Zabranjeno pušenje Majke vs Partibrejkers Indexi vs Opča opasnost Divlje jagode vs Smak Kerber vs Prljavo kazalište Dubioza kolektiv vs Parni valjak Haustor vs Yu grupa Buldožer vs Leb i sol Bajaga & instruktori vs Plavi orkestar Atomsko sklonište vs Daleka obala
ljakse Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 kakvo je ovo glasanje bez vlade džeta? ajte molim vas...
Recommended Posts