Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Majo, su ovi neki faktor u toj čuvenoj premoćnoj lizi? Nikakav, da jesu, svirao bi im se penal.
aram Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Jebem ti sudiju rasplaog i odvratnog da ti jbm i ovakav fudbal da ti jbm raspali. Da me jebe pas ako jos jednom budem pogledao i minut fudbala sa ovim budjavim retardiranim sudijama. Ovo zuti karton, Mrs jbm ti mater glupavu da ti jebem sto puta. jel pricas o onom namernom gazenju na stopalo protivnika?
Aleksandar88 Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Nista, morace to Sevilja da pocepa u finalu, ko i uvek.Mrzi me da tražim kvot tvoje prognoze za Lfc - Viljareal, ali želim da ti i ova nova bude jednako tačna.
Pokojni Ruxin Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Nikakav, da jesu, svirao bi im se penal. Dakle fali im ovrebo :(
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Dakle fali im ovrebo :( Fali :( jepse gradjanine, dugujes mi 90 minuta zivota od juce.
Kanzas siti zez Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Ruxine, aj potrazi koje je mesto ovaj Viljareal u Perhaneri. Kapiram da se bore za opstanak kad gube od prosecnog tima iz PL.
John Coltrane Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Viljareal je 4. tako da ako Sevilja uzme LE izbacuje ih iz LS. Nit' su se branili kako treba, nit' su napali da povecaju prednost. Zasluzili su da ispadnu. E sad u finalu vec mnogo tvrdji orah, Emeri koji je uzimao meru i mnogo boljim trenerima od Klopare.
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Al ste se raskokodali ostrvljani dobijete jednu tekmu LE ko da ste u finalu LS.
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Viljareal je 4. tako da ako Sevilja uzme LE izbacuje ih iz LS. Nit' su se branili kako treba, nit' su napali da povecaju prednost. Zasluzili su da ispadnu. E sad u finalu vec mnogo tvrdji orah, Emeri koji je uzimao meru i mnogo boljim trenerima od Klopare. Jok, bre. Opet 5 kao i prosle godine.
radisa Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Viljareal je 4. tako da ako Sevilja uzme LE izbacuje ih iz LS. Ovaj, ne... Pobednik LE ide u LS, i ne izbacuje nikog...
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Zasluzeno. Viljareal se pogubio skroz. Bice dobro finale.
radnik Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Bravo i zasluženo. Šta bi sa onim villarealom ne znam. Pesimizam bio neopravdan. Sad bi red bio i da se uzme :)
Dr Arslanagić Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Lalana sve bolji od kad je Klop tu Ajd Lalana, ali šta Milner radi...
Recommended Posts