May 5, 20168 yr jos jedno spansko finale nazalost bice tako. neki los osecaj imam u vezi vecerasnje utakmice, retko kad prevari. nadam se da hoce protiv villareala ...
May 5, 20168 yr Ako neko može da pokvari, to je Liverpul Pokvario - ne pokvario, ubedljivo najduže je izdržao u Evropi od svih engleskih klubova -_- Uz njih samo četiri Španca i jedni Ukrajinci.
May 5, 20168 yr Nažalost jer sam navijač liverpoola, pa bih voleo da oni prođu . Ako je možda nepoznato, navijač ne navija uvek za onog ko igra bolji fudbal :)
May 5, 20168 yr Nažalost jer sam navijač liverpoola, pa bih voleo da oni prođu . Ako je možda nepoznato, navijač ne navija uvek za onog ko igra bolji fudbal :) Ma znam, zezam malo.
May 5, 20168 yr Pokvario - ne pokvario, ubedljivo najduže je izdržao u Evropi od svih engleskih klubova -_- Uz njih samo četiri Španca i jedni Ukrajinci. Da, citavu jednu sezonu Jack Bauera duze.
May 5, 20168 yr Jbg, ovo je posle Bambijeve suspenzije najbolje što se ima... Kloparini mučenici...
May 5, 20168 yr Can se oporavio(?), da vidimo koliko. Ocito po kloppu i od poluoporavljenog cana ocekuje vise nego od (boga fudbala)™.