Nemanja Posrbica Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Castro mi se nikada nije dopadao. Solidan igrač, ali ga zaista ne vidim ga kao prvu opciju u veznom redu. Povređen je Gundogan, ali je možda mogao da proba sa drugim igračem umesto njega, možda da vrati Bendera. Mora Kagawa da uđe i da pomeri Jermena desno.
Weenie Pooh Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) Jel smo zvanično počeli da pišemo lovra u narastajuću plus kolonu brodžovih akvizicija? Hteo sam da napišem da možeš da ga vodiš za Mangalu i tri glave kupusa, ali dobio je još malo kredita ovim očajničkim uklizavanjem na Obamejanga. Gundogan ulazi, ali i velški Pirlo Ups, ipak Nuri. Sad su najebali ... Edited April 7, 2016 by Weenie Pooh
radnik Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Musica, najzad dočekao da mu neko naseda na to krojfovanje u petercu. to, plus kad uhvati loptu pa sad ce desno, ne levo cu, ajde ipak da ispucam, ma dodacu ... ja hocu da izludim. Jedan od svetlijih trenutaka kad mu je sudija protiv Bordoa to svirao kao indirekt, valjda proslo 8 sec.
189- Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 bio bi fazon da liverpool bude prvak i da city ispusi za ls sa pepom
radisa Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 bio bi fazon da liverpool bude prvak i da city ispusi za ls sa pepom City mora biti 5. ako se ne varam da bi ispušio. LE mesto ne uskraćuje mesto timu iz lige...
Weenie Pooh Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 (edited) Hummels na Ljiljanu. Da nije tužno .. Edited April 7, 2016 by Weenie Pooh
Lancia Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 jel od ove godine sampion le ide u ls. ide od prosle. bila sevilja i opet ce.
radisa Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Vremeje da uđu Stuki i Firminjo, Mesto Origija i Kutinja...
Nemanja Posrbica Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Liverpool mora da osveži vezni red i promeni napadača da nastavi da pritiska kreaciju napada Dortmunda. Sve se više povlače i sve manje kontrolišu meč.
Recommended Posts