March 10, 20169 yr ekekeke, jel bi to otprilike trebala biti razlika izmedju bundes i premijer lige, il da poredimo bajerne i lestere?
March 10, 20169 yr ekekeke, jel bi to otprilike trebala biti razlika izmedju bundes i premijer lige, il da poredimo bajerne i lestere? Ne znam za to, ali zato znam da je razlika između primere i premiera to što niko nigde ne priča o tome da se večeras igra bilbao-valensija
March 10, 20169 yr I ako je Poketino dobio po tamburi, bas mi je drago. edit: I sad uvodi Kejna sa maskom. Cemu rizik? Ako ti je bitna tekma gurni ga od starta, ako nije onda nemoj rizikovati sa njim, pogotovu obzirom na situaciju u PL. Edited March 10, 20169 yr by John Coltrane
March 10, 20169 yr jel to bese onaj Rojs, sto je po Midlu prevara od igraca?Jos neki su ga tamo prozivali... :/
March 10, 20169 yr Sta se lozite, sve ce to Sevilja da istambura. I dalje su bez pobede na strani u Primeri i Evropi Golac kaze Best-Charlton-Lou=Mesi-Nejmar-Suarez Edited March 10, 20169 yr by John Coltrane
March 10, 20169 yr Ne može prenos bez Strajinog bulažnjenja. Srećom tu je Golac da objasni problem sa engleskim fudbalom - previše stranaca i preduge klupe...