Прслин Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Врло је реално да Вест Хем испадне, можда су једну полуприлику имали у последњих пола сата.
theanswer Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) ode i kopenhagen gore pominjani Pantić danas ušao u 81. Edited August 6, 2015 by theanswer
*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Dade ga Rabotnički u produžetku u Trabzonu sa igračem manje. Ako ne prime 2 u 7 minuta idu dalje. I Samp i VH ako ispadnu, biće potrebno da samo 3 nosioca još ispadnu i onda bi u LE bili u trećem šeširu treci sesir je gotovo izvestan. Sad od parova zavisi mogucnost i za drugi. secam se da bi u Samrok sezoni bili ladno u drugom sesiru.
Далибор Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) evo ga trenutno stanje (pre ovih ispadanja veceras): http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2015.html Edited August 6, 2015 by Далибор
J.R. Cash Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sramota za Vest Hem je cela ova evropska avantura, a Bilicevo ponasanje je skandal. Downgrade na mestu trenera, tanak prelazni rok, ocajno leto sveukupno. Da ako oslobodjeni tereta evropskih utakmica zadrze glavu iznad vode, ali strepnja mi je dublja od nade.
*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 evo ga trenutno stanje (pre ovih ispadanja veceras): http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2015.html Kakav drugi sesir? Ako pricamo o Partizanu, ni treci mislim nije siguran (pogotovo ako bude par iznenadjenja u plej ofu LŠ) Uvek bude iznenadjenja i to vise u LE nego LS, tako da believe you me treci sesir je osiguran.
Далибор Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Uvek bude iznenadjenja i to vise u LE nego LS, tako da believe you me treci sesir je osiguran. Da, u pravu si, zaboravio sam da postoji još jedno kolo kvalifikacija u LE :) Edited August 6, 2015 by Далибор
Recommended Posts