Jump to content
IGNORED

Лига Европе 2015/16

Cane Vukic Prebranac

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

a kakav je stav navijača po forumima™ ? da li gledaju LE kao neko nebitno takmičenje i da li ima prija baš toliko blamiranje

Edited by Lezilebovich
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• John Coltrane

192

• Weenie Pooh

159

• radisa

86

• Pokojni Ruxin

72

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni to nije jasno, igraš sezonu da bi se kvalifikovao za Evropu i onda je tako baciš u bunar. Mislim, ajde da je to neki klub koji redovno igra ali jebem li ga. A u januaru će u FA kupu igrati najjači tim.

Posted

Oni su se plasirali po fair play-u.

Posted

Најавио је још пре прошле утакмице да данас неће играти нико ко за викенд игра против Арсенала. Мислим да њему одговара да испаднемо, додатних двадесетак утакмица у сезони (већ одиграно пет) је превелико оптерећење за танушну клупу коју имамо.

Jebem li ga, meni deluje da je ipak sramocenje za klub da se Rumuni i Maltezani sprdaju sa njima po Evropi. Aj i nekako u grupnoj fazi kada krene prvenstvo, ali sad mi je bas cudno.

Posted

Oni su se plasirali po fair play-u.

Loše sam se izrazio ali shvataš poentu

Posted

Да, што одмах значи осам утакмица пре групне фазе. Зато су и све до сада третирали као припремне, па су изводили омладинце од 16 година као стартере.

Навијачи...шта ја знам, нису блесави, знају да нам је и пре новог сета повреда тим врло танак и да би за клуб испадање из лиге у сезони која је последња на Болејну и играње Чемпионшипа на Олимпијском била једна од највећих бламажа у историји енглеског фудбала. А и скандала, јер су нови стадион фактички добили на причу о у најпопуларнијем лондонском клубу за Лондонце (што је прича у коју ни ја не верујем). У односу на ту релативно реалну могућност, испадање из Лиге Европе не би ни регистровали.

Posted

Jos englezima visi 4. mjesto u LŠ i čudilo bi me da batale LE.

Posted

Samo jednu želju danas imam ja, da Željo jebe Standard Liježa 

Što nemamo bosanca u smajlijima?

Posted

Šta je promašio Standard, ovo je nemoguće. Muslin neveruje

Posted

Eво га полувреме. 

Оно "јебеш га" од малопре је након два гола која смо попили у два минута, након вођства од 0:1.

Билић седи на трибинама због црвеног, није ни трепнуо после голова. Рекао бих да га стварно боли уво шта ће овде да буде. Румуни очајни, да кичма тима нису свеже пристигла резерва Рандолф, шеснаестогодишњи Рис Оксфорд и Маигарац™, не би им помогла ни "good crowd all in sleevless", што рече коментатор са стрима.

Posted

Sa druge strane

Najduze putovanje u istoriji evropskog fudbala

d00d542a-68ca-40e2-a00e-ace8919b3cba.jpg

Posted

Dade ga Rabotnički u produžetku u Trabzonu sa igračem manje. Ako ne prime 2 u 7 minuta idu dalje. I Samp i VH ako ispadnu, biće potrebno da samo 3 nosioca još ispadnu i onda bi u LE bili u trećem šeširu

Posted

Ode i Zilina dalje golom u produzetku sa igracem manje.

Posted

Kopenhagen se koprca...