Lezilebovich Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) a kakav je stav navijača po forumima ? da li gledaju LE kao neko nebitno takmičenje i da li ima prija baš toliko blamiranje Edited August 6, 2015 by Lezilebovich
theanswer Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Meni to nije jasno, igraš sezonu da bi se kvalifikovao za Evropu i onda je tako baciš u bunar. Mislim, ajde da je to neki klub koji redovno igra ali jebem li ga. A u januaru će u FA kupu igrati najjači tim.
*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Најавио је још пре прошле утакмице да данас неће играти нико ко за викенд игра против Арсенала. Мислим да њему одговара да испаднемо, додатних двадесетак утакмица у сезони (већ одиграно пет) је превелико оптерећење за танушну клупу коју имамо. Jebem li ga, meni deluje da je ipak sramocenje za klub da se Rumuni i Maltezani sprdaju sa njima po Evropi. Aj i nekako u grupnoj fazi kada krene prvenstvo, ali sad mi je bas cudno.
theanswer Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Oni su se plasirali po fair play-u. Loše sam se izrazio ali shvataš poentu
Прслин Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Да, што одмах значи осам утакмица пре групне фазе. Зато су и све до сада третирали као припремне, па су изводили омладинце од 16 година као стартере. Навијачи...шта ја знам, нису блесави, знају да нам је и пре новог сета повреда тим врло танак и да би за клуб испадање из лиге у сезони која је последња на Болејну и играње Чемпионшипа на Олимпијском била једна од највећих бламажа у историји енглеског фудбала. А и скандала, јер су нови стадион фактички добили на причу о у најпопуларнијем лондонском клубу за Лондонце (што је прича у коју ни ја не верујем). У односу на ту релативно реалну могућност, испадање из Лиге Европе не би ни регистровали.
MiddleClass Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Jos englezima visi 4. mjesto u LŠ i čudilo bi me da batale LE.
levi Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Samo jednu želju danas imam ja, da Željo jebe Standard Liježa Što nemamo bosanca u smajlijima?
levi Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Šta je promašio Standard, ovo je nemoguće. Muslin neveruje
Прслин Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Eво га полувреме. Оно "јебеш га" од малопре је након два гола која смо попили у два минута, након вођства од 0:1. Билић седи на трибинама због црвеног, није ни трепнуо после голова. Рекао бих да га стварно боли уво шта ће овде да буде. Румуни очајни, да кичма тима нису свеже пристигла резерва Рандолф, шеснаестогодишњи Рис Оксфорд и Маигарац, не би им помогла ни "good crowd all in sleevless", што рече коментатор са стрима.
*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Sa druge strane Najduze putovanje u istoriji evropskog fudbala
theanswer Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Dade ga Rabotnički u produžetku u Trabzonu sa igračem manje. Ako ne prime 2 u 7 minuta idu dalje. I Samp i VH ako ispadnu, biće potrebno da samo 3 nosioca još ispadnu i onda bi u LE bili u trećem šeširu
*edited by mod Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ode i Zilina dalje golom u produzetku sa igracem manje.
Recommended Posts