Lancia Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Ja bih ipak bio skromniji sa tim sudjenjem, posle ovakve Seviljine igre. Preterujete, ali to je taj Premier duh
Muwan Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Au kako sam ih izbaksuzirao, ko bi rekao da će ih Maori onako ugaziti u 2p... Lep drugi gol Sevilje, baš lep. Ne mogu da verujem da tri godine niko ne može da ih eliminiše, ljudi ladno privatizovali takmičenje. Klopara posle finala CL gubi i finale LE, nije dobro za njegovu auru.
Meazza Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Cestitke Majo! Bas sam srecan zbog Sevilje. Sudjenje sramotno, Liverpul pokraden, ali im se vratilo sto nije sudjen cist penal Viljarealu na Enfildu pri rezultatu 2:0. Plus Sevilja ih ubila, ali ubila u drugom poluvremenu. Spanci vec tri godine zaredom osvajaju sve evropske kupove, od toga dve godine spansko finale u LS. Brutalna dominacija. Edited May 18, 2016 by IndridCold
Muwan Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Šta su im ovo dali, repliku trofeja od kartona i alu folije?
radisa Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Ja bih ipak bio skromniji sa tim sudjenjem, posle ovakve Seviljine igre. Pa, pitanje kako bi se drugo poluvreme odvijalo, da je bilo 2:0... Verujem da bi mučenici opet izgubili, ali, realno je glupo da se ruka u 16 ne svira, kada utiče na igru...
Pokojni Ruxin Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Ja bih ipak bio skromniji sa tim sudjenjem, posle ovakve Seviljine igre. Preterujete, ali to je taj Premier duh Posle drugog poluvremena je teško reći da sevilja uzima nezasluženo, ali zašto bežati od toga da bi bez skandaloznog suđenja teško uopšte bili u igri. Mislim pričamo o minimum 2 cišta penala, stvarno ne pamtim ovakvo brukanje sudije u 1 finalu, nema potrebe zatvarati oči na to Edited May 18, 2016 by Ruxin
Lancia Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Ma ne bezim od toga, nisam ja od zadriglih, rekoh u poluvremenu da mi se svideo Liverpul. ne znam sta im se desilo da se ovako raspadnu. Btw, veceras biti u Sevilji - festa na sve strane. Edited May 18, 2016 by Majo
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Klopara posle finala CL gubi i finale LE, nije dobro za njegovu auru.1 je rafa benitez
Weenie Pooh Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Dodela na tribinama Ubedljivo* najodvratniji trend u modernom fudbalu. Na poklonjenje raznim guzonjama koje mrzi da siđu do terena. Onda još neko u trećem redu diže pehar, a niko ga živi ne vidi. Kadrovi sve jedan gori od drugog. *Dobro, ne baš ubedljivo najodvratniji - tu je negde Žoze Murinjo, diše im za vrat.
radnik Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Posle ovog finala moze se reci da je Liverpool imao ocajnu sezonu, u celini i celosti (je l' bi zika obretkovic?)
aram Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Ma ne bezim od toga, nisam ja od zadriglih, rekoh u poluvremenu da mi se svideo Liverpul. ne znam sta im se desilo da se ovako raspadnu. Btw, veceras biti u Sevilji - festa na sve strane. nista, uobicajeni raspad, reklo bi se da fali snage :)
Weenie Pooh Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Realno preterujete sa pričom o suđenju, LFC bi sa ovakvom igrom ispustio i +3. Fizički su nesposobni da održe onaj nivo trčanja sa kojim počnu, a danas su bili i mentalno slabi u odgovoru na izjednačenje.
Jozef K. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Kakva je bila klinika fudbala u drugom poluvremenu. Šteta što nisu suđena ta dva penala, jer su zaista bili. Opet sudija je grešio i što je pustio brutalne startove igrača Liverpula.
Recommended Posts