ArleKino Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 http://www.sports-x.net/ Ко је тренер Жеље? Одлично је поставио игру. Ференцвароша сам гледао пар пута прошле сезоне и нисам их видио овако импотентне као данас. Milomir Odovic. Majstor jos nije izgubio sluzbenu utakmicu otkako je (ponovo) preuzeo Zelju. U Budimpesti je pobjedu donio 19-godisnjak. Inace, termin utakmice je direktno ovisio o koncertu Dine Merlina.
borris_ Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Milomir Odovic. Majstor jos nije izgubio sluzbenu utakmicu otkako je (ponovo) preuzeo Zelju. U Budimpesti je pobjedu donio 19-godisnjak. Inace, termin utakmice je direktno ovisio o koncertu Dine Merlina. Kao Rajevac sa CZ.
Muwan Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Ajde da već jednom neko napravi veći blam od Fljamurtarija, pa da skinemo taj šnjur.
Zico Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Neki islandski fjord okrenuo u Bakuu sa 0-1 na 2-1 (prvu izgubili kod kuće 1-2) i sad imaju egal ali su dobili crveni karton. Inače otkud toliko crvenih kartona u evropskim kvalifikacijama? To uobičajeno? Ne znam da li je uobicajeno, ali s obzirom da je kriterijum sudjenja pogledaj me popreko = kaznenodisciplinskamerazutikarton uopste me ne cudi. Fabrizio Miccoli zabio za Birkirkaru . Nisam imao pojma da tamo igra.
Hamlet Strašni Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Jel ja dobro vidim da West Ham igra sa Maltežanima? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
*edited by mod Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 (edited) Aha, neki nas Vukanac iznudio crveni karton :D Ima li strima za penale? Edited July 23, 2015 by *edited by mod
Далибор Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 http://www.vipleague.me/football/315921/1/birkirkara-fc-vs-west-ham-united-live-stream-online.html
SNARC Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Sta je ovo..nedelja govnara u sudijskim dresovima..trcao kroz kukuruze daboga
*edited by mod Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Glavni utisak, golman Maltezena u full beloj opremi bez i jedne mrlje na njoj nakon 110 minuta :D
Recommended Posts