Posted June 30, 20159 yr Такмичење које би могло и да промијени назив у Куп Андалузије креће са својим квалификационим циклусом. У четвртак почињу Звезда, Чука и Воша, а можда се мало касније придружи и Партизан, у зависности од успјеха у квал. за ЛШ. Да ли ће неко од наших клубова моћи да се убаци у групну фазу, тешко је рећи, али ајде надајмо се за почетак да ће сви да дочекају август.Црвена звезда - Каират (Казахстан)Домжале (Словенија) - ЧукаричкиМТК (Мађарска) - ВојводинаНапред Звезда, напред Воша и Чука, Hajrá Ferencváros! Edited June 30, 20159 yr by Cane Vukic Prebranac
July 2, 20159 yr Lokomotiva - Velsani/Paok Prvi krug prolaze (ako ih ne potrese vjerojatno uhicenje gazde Mamica), protiv Paoka pusing Rijeka - Aberdeen Najvece iskusenje za Rijeku u kvalifikacijama poslije Stuttgarta (u ovom tisucljecu), nece biti lako osigurati prolaz Hajduk - Kalev/Vikingur-Koper Do sada se Hajduk mucio sa protivnicima slicnog ranga, ali s obzirom na trenera poluSvabu i ambiciozne mlade igrace ocekujem prolaze lakse no ikada
July 2, 20159 yr Debrecin - Sutjeska obećava Subjektivan osećaj mi je da se Mađari i Crnogorci često sastaju u ovim kvalifikacijama i da znaju da budu čudni rezultati Edited July 2, 20159 yr by levi
July 2, 20159 yr Hajduk ipak cupavo, poluvrijeme 1:1 Od bijelih najbolji Vrane Zolja (Kamerunac Franck Ohandza), obrana slaba...
July 2, 20159 yr Ja odgledao po 15 minuta u oba poluvremena. Vojvodina je pravila sansu u svakom drugom napadu. Nije mi jasno kako jos uvek nisu dali gol.
July 9, 20159 yr Za to vreme Ferencvaroš gazi holandski Go ahead eagles, a Vojvodina MTK Lako im je kad njima nisu počela prvenstva
July 9, 20159 yr Daa, bre, Miccoli posao tamo. Trener Tedesco, bivsi saigrac mu u Palermu, prije nekih 7-8 godina, pa ga zamolio :D Mladost izbacila neugodni Neftchi.
July 9, 20159 yr Nisam znao da je tamo, iznenadi me kad vido da je dao gol. Smeo bih da se kladim da je u Lecceu, al eto ti.