Cane Vukic Prebranac Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 (edited) Такмичење које би могло и да промијени назив у Куп Андалузије креће са својим квалификационим циклусом. У четвртак почињу Звезда, Чука и Воша, а можда се мало касније придружи и Партизан, у зависности од успјеха у квал. за ЛШ. Да ли ће неко од наших клубова моћи да се убаци у групну фазу, тешко је рећи, али ајде надајмо се за почетак да ће сви да дочекају август.Црвена звезда - Каират (Казахстан)Домжале (Словенија) - ЧукаричкиМТК (Мађарска) - ВојводинаНапред Звезда, напред Воша и Чука, Hajrá Ferencváros! Edited June 30, 2015 by Cane Vukic Prebranac
Babu Bhatt Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Sutra jedan od najljepših dana u godini za fudbalske sladokusce.
Patrick Mbomba Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Lokomotiva - Velsani/Paok Prvi krug prolaze (ako ih ne potrese vjerojatno uhicenje gazde Mamica), protiv Paoka pusing Rijeka - Aberdeen Najvece iskusenje za Rijeku u kvalifikacijama poslije Stuttgarta (u ovom tisucljecu), nece biti lako osigurati prolaz Hajduk - Kalev/Vikingur-Koper Do sada se Hajduk mucio sa protivnicima slicnog ranga, ali s obzirom na trenera poluSvabu i ambiciozne mlade igrace ocekujem prolaze lakse no ikada
levi Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) Debrecin - Sutjeska obećava Subjektivan osećaj mi je da se Mađari i Crnogorci često sastaju u ovim kvalifikacijama i da znaju da budu čudni rezultati Edited July 2, 2015 by levi
Patrick Mbomba Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Hajduk ipak cupavo, poluvrijeme 1:1 Od bijelih najbolji Vrane Zolja (Kamerunac Franck Ohandza), obrana slaba...
levi Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Vojvodina nije loša čini mi se, na uzorku od nekoliko minuta
J.R. Cash Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ja odgledao po 15 minuta u oba poluvremena. Vojvodina je pravila sansu u svakom drugom napadu. Nije mi jasno kako jos uvek nisu dali gol.
levi Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Za to vreme Ferencvaroš gazi holandski Go ahead eagles, a Vojvodina MTK Lako im je kad njima nisu počela prvenstva
crtamOrasi Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Miccoli igra za Birkirkaru :o I on dao gol u izbacivanju nekih Jermena.
gervasius twinkleminkleson Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Daa, bre, Miccoli posao tamo. Trener Tedesco, bivsi saigrac mu u Palermu, prije nekih 7-8 godina, pa ga zamolio :D Mladost izbacila neugodni Neftchi.
crtamOrasi Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nisam znao da je tamo, iznenadi me kad vido da je dao gol. Smeo bih da se kladim da je u Lecceu, al eto ti.
Recommended Posts