kurjak Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Šarplaninca možeš da zajebeš dva puta na istu foru, treći put nećeš moći ... :) pratim ovaj sport 30-ak godina, al ovo je prevršilo sve mere. Odoh da gledam basketball summer league
malkin Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Do Amstoronga se varalo na sitno. Sad varaju vagonima. Ili mozda su nasli recept Asteriksovog carobnog napitka ovi iz Sky ma gde bre. devedesete su bile potpuno razularene. potpuno neuporedivo sa danasnjom situacijom. mislim, Lens je post-Festina era.
kralj Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 ja samo da primetim (uz ogradu da sam danasnju etapu pratio preko boxscora i tek treba da je gledam) da je pre dve godine Nairo bio bolji od Fruma u Alpima, u trecoj nedelji. tesko ce se iko usuditi da kaze da je ovaj zaostatak nadoknadiv, ali ako bi Frum koji slucajem imao jour sans pre nego sto se udari u Alpe i ova prednost bar malo opadne, jos bismo mogli da gledamo ozbiljnu borbu za prvo mesto. mislim, vec ovo je skoro pa hvatanje za slamke, ali nekako mi se ne priznaje da je trka gotova vec na pola... Ma koji Jour sans, čovek deluje da se na svakoj etapi štedi. Čak i danas je delovalo da je izdivljao jer nije mogao da se artikuliše.
malkin Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 pa pazi, jedva ima mesec dana od kako na Dauphiné nije mogao da prati Rui Kostu i Nibalija. 2 minuta su ga ostavili. ovo danas je bila totalno strejtforvard etapa sa planinskim finišem. Frum je trenutno najjači na ovakvom tipu uspona pa i ne čudi što je otkinuo. ali daj malo luđu trku, više ljudi koji su spremni da napadaju, nekoliko uspona na etapi... pa da vidimo. tek prva od sedam planinskih. ne treba to gubiti iz vida.
teacher Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Do Amstoronga se varalo na sitno. Sad varaju vagonima. Ili mozda su nasli recept Asteriksovog carobnog napitka ovi iz Sky Pozdravio te Bjarne "Mr 60" Riis.
KennyDalglish Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Pratim pocetak etape na norveskom portalu, i pizde maksimalno :) jer grupa ne pusta beg da odmakne, maks je bio 45 sek. A u begu su 4 vozaca i medju njima Eddy the Boss. Nisu vise, uhvacen beg pre prolaznog sprinta.
Nemanja Posrbica Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Nisam nigde mogao da nađem stream. Nerz odustao, solidan brdaš, mislim i da je prvi vozač Bora-e. edit. Sagan se vratio u zeleno, mada opet nije uzeo sprint. Edited July 15, 2015 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Ovu sedmorku puštaju. Nisam siguran da niko sem Majke i Voecklera može ovu etapu da dobije. Vrlo moguće je da će i danas neki favorit da dobije.
malkin Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Nisam nigde mogao da nađem stream. ovde uvek ima strimova.
Nemanja Posrbica Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Cool. Dan Martin stigao do vodeće grupe i sebe kandidovao za etapu i za tačkasto u Parizu. Edited July 15, 2015 by Nemanja Posrbica
San Epifanio Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Pocelo pentranje uz Turmale, Astana pocela da diktira tempo u glavnoj grupi. Razlika je 6min i 30 sek. Jos 8 km do vrha
KennyDalglish Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Bogami, fin tempo astane, hoće li ajkula pokušati na spustu?
Recommended Posts