Garnirung Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Danas je Francuzima praznik, tako da očekujem barem neke pokušaje da uzmu etapu
freakns Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 nisam siguran... Fedrigo je solidan vozac, uzeo je vec nekoliko etapa na Touru... do brda ce ga pustiti, tamo bi trebao da dodje sa 7-8+ min, pa ako bude imao snage na zadnjem brdu i ne udari u zid, moze da uzme etapu. usput je dan Bastilje, znaci francuzi ce biti bas nalozeni...
San Epifanio Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Nema nista od Fedriga. Nosi veliki teg, majicu mog tima u fantaziju :(
omiljeni Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Froome Tejay +12 Contador +1.03 Valverde +1.50 Quintana +1.59 Nibali +2.22 to je otprilike to... Valverde i Quintana ce zajedno da voze(ako Valverde istrpi da bude drugi vozac... mada me ne bi cudilo da proba ovde da pobedi i preuzme vodjstvo tima... ), Tejay ima Van Avermaeta, Contador Kreuzigera(Sagan mozda moze isto da povuce, ali mislim da ce njega pustiti da se bavi zelenom), Nibali Fuglsanga... ostali ne vidim da nesto mogu. Mollema ce bitit sam, Gesink mislim da je slab, Pinot je potpuno van forme... mozda AG2R ako Peraud i Bardet budu zajedno vozili mogu da napadnu top 5, ali sumnjam, jer je i ovaj kilavi Nibali dva koplja ispred njih. Thibaut je svima sa tvog spiska dao po nekoliko sekundi na TT, što znači da je forma verovatno Ok. Ali je imao meltdown onda kad je menjao bajk i sad posle prve nedelje to izgleda slabije od očekivanog, ali danas počinju njegove etape pa bi se to trebalo popraviti. btw, od Moleme, Gesnika i tih tvojih, dosta jači kandidat za podijum (ili bar top5) je Uran, a i Purito bi trebao uzimati dosta protagonizmaTM
Nemanja Posrbica Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Sagan izgubio zelenu, loša priprema sprinta ga je koštala. Contador već par puta se spušta do timskog auta, što nije nešto što sam često viđao da radi. Grupa očekivano jede prednost begunaca, biće dobro po njih ako sa 4 minuta uđu na brdo, a ta prednost nije dovoljna da se bilo šta uradi.
omiljeni Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Kad kreće poslednji uspon? Nadam se da stižem :( Uskoro 5-10 min
omiljeni Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Potrajaće uspon možda i sat vremena, pa možda i stigneš :D
Timmy Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 U najboljem slučaju stižem u 16.50. Mrka kapa :( Izvinjavam se na trolu.
Nemanja Posrbica Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Stižeš na kraj bez problema. Imaju tek nešto manje od 15km do uspona i onda 15km uspona.
freakns Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Thibaut je svima sa tvog spiska dao po nekoliko sekundi na TT, što znači da je forma verovatno Ok. Ali je imao meltdown onda kad je menjao bajk i sad posle prve nedelje to izgleda slabije od očekivanog, ali danas počinju njegove etape pa bi se to trebalo popraviti. btw, od Moleme, Gesnika i tih tvojih, dosta jači kandidat za podijum (ili bar top5) je Uran, a i Purito bi trebao uzimati dosta protagonizmaTM Mollema i Gesink mogu na podijum samo ako po trke bude vozilo unatrag :D ali ce biti bolji od Pinota :P krece brdo.... Movistar krenuo, videcemo da li ce Nairo povuci tokom uspona
freakns Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Kwiatkowski dominira na zacelju... ubi ga Malkinova odbrana :D
Recommended Posts