kurjak Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Danas navijam za BMC, ostavili su najbolji utisak u prvoj nedelji.
San Epifanio Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Movistar deluje surovo. Videcemo da li mogu BMC i Sky da ih dobiju. Mada je Saxo trenutno najbolji na prvom prolazu.
Nemanja Posrbica Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Saxo ispred Astane 7'', malo iznenađenje za mene.
Nemanja Posrbica Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Sky će imati najbolje vreme Neće. Froome prodao pobedu, prejakim tempom na brdu. Saxo prijatno iznenađenje. Holanđani najveće razočaranje.
Grandilof Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 (edited) Sky će imati najbolje vremeSta da radimo kad Roche nije dobro spavao, hehe... Edited July 12, 2015 by Grandilof
gervasius twinkleminkleson Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Djeluje kao da ce Froome biti jos dominantniji nego 2013. Mada jebiga, jos je rano. Inace, Tinkoff je imao bolje vrijeme uzbrdo od Skaja.
San Epifanio Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Djeluje kao da ce Froome biti jos dominantniji nego 2013. Mada jebiga, jos je rano. Inace, Tinkoff je imao bolje vrijeme uzbrdo od Skaja. Meni se cini da nece. Tek pocinje ovaj Tur. Borice se Movistar tj.Valverde i Kintana ozbiljno protiv Fruma, a i Kontador i Purito nisu bez sansi. Steta je sto Nibali, izgleda, nece biti u stanju da se ozbiljnije umesa u borbu za zutu majicu. Van Garderen je sjajan za sada, valjda ce i on izdrzati da ostane u igri do kraja.
gervasius twinkleminkleson Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Purito je daleko iza Nibalija, ne vjerujem da on ima ikakve sanse. Mislim da ce i Nibali biti jak, on ce sigurno napadati, mada da li ce imati snage i da li ce ista uspjeti da uradi druga je stvar...
Giga Moravac Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Kako se zove ova Spanjolka koja intervjuise clanove timova?
Recommended Posts