July 9, 20159 yr On 9. 7. 2015. at 15:07, zoki said: Jeste, ja sam malo poranio, još pola sata vožnje Nije samo to, danas se i malo sporije ide, razumljivo inace bi pocrkali. A fino sto je ovaj uzeo majicu. :)
July 9, 20159 yr Kako je ovde sve smuseno bilo, jos pade i Martin, kako se drzi, ne bi me cudilo da je kljucna.
July 9, 20159 yr Author On 9. 7. 2015. at 16:14, Nemanja Posrbica said: Sagan je 14. put drugi na TdF.:Dcarski podatak. do sad se već navikao...
July 9, 20159 yr Meni je izgledalo da je on najmarkiraniji čovek. Ajd Stybar (zaslužio je podijum posle one kocke), nego im se prošvercovao i Coquard sa leve strane, dok su se svi merkali ko će prvi da krene.
July 9, 20159 yr On 9. 7. 2015. at 17:12, Garnirung said: Meni je izgledalo da je on najmarkiraniji čovek. Ajd Stybar (zaslužio je podijum posle one kocke), nego im se prošvercovao i Coquard sa leve strane, dok su se svi merkali ko će prvi da krene. Scenario sa OI u Londonu (Vinokurov) ... dok svi izmenjuju poglede, neko pobeđuje.
July 9, 20159 yr Kažu da možda Frum sutra ne obuče žutu iz poštovanja prema Martinu.. Ne znam jel bilo to nekada i jel uopšte dozvoljeno tako nešto?
July 9, 20159 yr On 9. 7. 2015. at 18:38, KennyDalglish said: Frum u žutoj sutra, Martin odustao, polomio ključnu :( koje jebeno sranje, auuuuuuuuu :( aj da se dobrao ugruvao, pa i da je morao da odustane, ali lomljenje kljucne kosti? ruuuuuuzno jbt