Grandilof Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Jos 26km ako ti nesto znaci, tako vrlo verovatno par minuta pre 6.
Grandilof Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Jeste, ja sam malo poranio, još pola sata vožnje Nije samo to, danas se i malo sporije ide, razumljivo inace bi pocrkali. A fino sto je ovaj uzeo majicu. :)
Grandilof Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Kako je ovde sve smuseno bilo, jos pade i Martin, kako se drzi, ne bi me cudilo da je kljucna.
zoki Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Ne valja ovo za Martina, pao je baš na rame, kako drži ruku biće da je ključna
freakns Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 a u picku materinu... pa hoce li neko preziveti ovaj Tour?!
malkin Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Sagan je 14. put drugi na TdF.:Dcarski podatak. do sad se već navikao...
Garnirung Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Meni je izgledalo da je on najmarkiraniji čovek. Ajd Stybar (zaslužio je podijum posle one kocke), nego im se prošvercovao i Coquard sa leve strane, dok su se svi merkali ko će prvi da krene.
kurjak Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Meni je izgledalo da je on najmarkiraniji čovek. Ajd Stybar (zaslužio je podijum posle one kocke), nego im se prošvercovao i Coquard sa leve strane, dok su se svi merkali ko će prvi da krene. Scenario sa OI u Londonu (Vinokurov) ... dok svi izmenjuju poglede, neko pobeđuje.
KennyDalglish Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Frum u žutoj sutra, Martin odustao, polomio ključnu :(
zoki Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Kažu da možda Frum sutra ne obuče žutu iz poštovanja prema Martinu.. Ne znam jel bilo to nekada i jel uopšte dozvoljeno tako nešto?
freakns Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Frum u žutoj sutra, Martin odustao, polomio ključnu :( koje jebeno sranje, auuuuuuuuu :( aj da se dobrao ugruvao, pa i da je morao da odustane, ali lomljenje kljucne kosti? ruuuuuuzno jbt
Recommended Posts