Razzmatazz Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Pa sad, svi biramo oklop prema estetskim kriterijumima. Ebony, naravno, uz Sisters of Mercy - ako si fajterski profil. A ako si neki rogue ili thief, onda Yassa trenerka. Btw, mislio sam da će te bierwurst malo očeličiti, ali džaba. Link to comment
ToniAdams Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 ja sam tolko macho da mogu da si dopustim da budem prepicka u igri Link to comment
Аврам Гојић Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 nego a zašto vi gledate guzice svojih heroina? nije valjda da igrate third person view? Link to comment
ToniAdams Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 zavisi od situacije. kadse mlatim smacem sa nekim onda da. Link to comment
Аврам Гојић Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 (edited) E svašta. Ja to radim samo za slikanje Edited June 29, 2015 by Грешни Василије Link to comment
Muwan Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Samo kad onaj pervertit u Vivecu traži da se skineš Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 nego a zašto vi gledate guzice svojih heroina? nije valjda da igrate third person view? Meni postalo nekako default da kad se makljam i trčim igram kroz third person view, a i ne razmišljajući zumiram na max kada počnem dijalog s nekim. Navika, šta li. Link to comment
Razzmatazz Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 A zato se ti unosiš ljudima u lice kad pričaš sa njima [emoji3] Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Ja čekam da Razz počasti i forum jer on je provajder linka, ali ništa. Evo ja ću, ja vas volim više nego on. Novi mod za Skyrim Shit. Link to comment
bigvlada Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Jel' moderska zajednica uspela konačno da prevaziđe limit od 256 aktivnih modova? Pratio sam par godina razvoj programčića za spajanje, imam negde u arhivi 11GB starih modova, ali to sve stoji na leru dok ne budem bio u mogućnosti da ih sve strpam odjednom. Link to comment
Razzmatazz Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Ja čekam da Razz počasti i forum jer on je provajder linka, ali ništa. Evo ja ću, ja vas volim više nego on. A ne pominješ da ti treba dva GTX-a 980 da bi mogao da izvučeš 3 FPS-a? Iskreno rečeno, ne sviđaju mi se baš svi ovi modovi. Super mi je osvetljenost odnosno padanje senke u zavisnosti od izvora svetla, sviđaju mi se i kako su preradili vatru i vodu. Naravno, teksture kamena i flore u visokoj rezoluciji su super, ali dok ne budem imao 4GB video memorije, neću da ih pominjem. Ono što mi se de facto ne dopada je onaj šareniš sa unošenjem puno lepih, jarkih i toplih boja. It's North, for fuck's sake - it's supposed to be cold, grim and grey place. Zato su ga namerno i uradili sa redukovanim spektrom boja. A onaj mod sa kojim žene nose bsdm opremu sam već imao. Link to comment
James Marshall Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 A ne pominješ da ti treba dva GTX-a 980 da bi mogao da izvučeš 3 FPS-a? Iskreno rečeno, ne sviđaju mi se baš svi ovi modovi. Super mi je osvetljenost odnosno padanje senke u zavisnosti od izvora svetla, sviđaju mi se i kako su preradili vatru i vodu. Naravno, teksture kamena i flore u visokoj rezoluciji su super, ali dok ne budem imao 4GB video memorije, neću da ih pominjem. Ono što mi se de facto ne dopada je onaj šareniš sa unošenjem puno lepih, jarkih i toplih boja. It's North, for fuck's sake - it's supposed to be cold, grim and grey place. Zato su ga namerno i uradili sa redukovanim spektrom boja. A onaj mod sa kojim žene nose bsdm opremu sam već imao. +1 na ovo sa šarenilom, jebene magle, vlaga, ratovi, brđani koje boli kurac za vesele boje, nema šanse da sjever bude zamišljen i da izgleda ovako Link to comment
ToniAdams Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 xexe kolko je marvin gej, hehe Link to comment
Recommended Posts