Jump to content
IGNORED

KODI media center

LudiKure

Recommended Posts

Posted (edited)

evo upravo i ja instalirah kodi ali ne kapiram oduševljenje

napominjem da ne gledam tv uopšte pogotovo ne sport 

ima li nešto popsci i scifi da se nađe? moram taj fusion instalirati možda mi se otvore vidici hehe

instaliraj ovo: https://seo-michael.co.uk/install-tdb-future-tv-kodi/

Ne znam kakav je ovaj add-on posto nisam ljubitelj sci-fia, ali danas natrcah na njega i ti sad dolazis da trazis to pa rekoh mozda se tebi svidi. Javi kasnije utiske sta ima ovde, mozda nekog bude zanimalo.

Imas i na Phoenixu deo sa sci-fi filmovima.

Ima ovde sigurno nesto sto te zanima. Hoces da gledas Elvisov koncert- no problemo. Da pratis klipove koje izbacuje neka gaming kompanija- na pravom si mestu.Zelis video instrukcije za pina colada cheesecake? Tu su za tebe...

Edited by Kanzas siti zez
Posted

KO nije probao, neka obavezno isporba mobdro.apk

Pa dok traje traje :)

Posted

Sve je to ok, ali nema ništa kao što je sat antena, linux risiver i cs

Ovo ima moj drugar, koja perverzija, majko božija...

Posted

Ovo ima moj drugar, koja perverzija, majko božija...

Naravno, ja imam nekih tridesetak godina, u raznim kombinacijama, neba bolje

Posted

Naravno, ja imam nekih tridesetak godina, u raznim kombinacijama, neba bolje

Ali nije baš jeftino, inicijalno...
Posted

instaliraj ovo: https://seo-michael.co.uk/install-tdb-future-tv-kodi/

Ne znam kakav je ovaj add-on posto nisam ljubitelj sci-fia, ali danas natrcah na njega i ti sad dolazis da trazis to pa rekoh mozda se tebi svidi. Javi kasnije utiske sta ima ovde, mozda nekog bude zanimalo.

Imas i na Phoenixu deo sa sci-fi filmovima.

Ima ovde sigurno nesto sto te zanima. Hoces da gledas Elvisov koncert- no problemo. Da pratis klipove koje izbacuje neka gaming kompanija- na pravom si mestu.Zelis video instrukcije za pina colada cheesecake? Tu su za tebe...

uh živeh u dvadesetom veku obilazeći sumnjive sajtove i kopajući za fajlovima pa onda i titlovima za te fajlove

neverovatno

sad samo treba da skapiram kako da stavim u favorite određene serije i filmove i toeto

jer sad moram 'peške' da dolazim do farscape na primer koji trenutno (ne) gledam

što se tiče tdbfuture on je siromašan ali sam na exodusu našao sve

Posted

sad samo treba da skapiram kako da stavim u favorite određene serije i filmove i toeto

jer sad moram 'peške' da dolazim do farscape na primer koji trenutno (ne) gledam

Napravi nalog na IMDB-u, tamo praviš liste i to se posle lako integriše i EXODUS AddOn, ako se dobro sećam...

Posted

Nekad je to bilo jako skupo, danas je to 200-300€ sve u paketu, antena, neki besni LNBovi, linux risiver, sveeee....

Sve je otključano, plaćaš posle tipu 1000 dinara mesečno i imaš dve milijarde HD kanala odakle ti duša ište.

Posted

Napravi nalog na IMDB-u, tamo praviš liste i to se posle lako integriše i EXODUS AddOn, ako se dobro sećam...

napravio sam i imdb i trakt (wow jeste izvalili trakt?)

a ima i ovo http://kodi.wiki/view/Favourites

sad želim tv... neki baš velikački :D

Posted (edited)

ovo x.x.x. oznacavaju broj updatea, trenutno je to 1.0.6- repository.xbmchub-1.0.6.zip

normalno je, ne radi sve svuda ali je i dalje fenomenalna stvar

Haha, ja sam te x-ove povezao sa nečim drugim.

Nego, ko mi da neki radeći add on sa moto gp trkama ne daj bože u HD, može da traži od mene šta hoće... Sagradiću mu i novi bioskop ako treba...

Instalirao sam dva na koja bi kao trebalo da ima, Motor Sports u okviru super repo depozitorija - ne radi. 

Money sports - piše da ima a nema ni slovo o Moto gp.

Edit: našao gomilu sadržaja na Motornutz ali ne i cele trke...

Edited by Mil@n
Posted

Risiver 120€, motor 60€, tanjir 20€, LNB i kablovi 10€

Posted

Risiver 120€, motor 60€, tanjir 20€, LNB i kablovi 10€

Ako je to sve, to je NIŠTA za sva za čuda.

Pogledaću za ovo gore.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk