variola Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 (edited) 23 hours ago, I*m with the pilots said: uopste nemamo nista za log in. Sta bi moglo da bude u pitanju, ima li neko predstavu? A šta je ovo username i password? Ed. Pardon, pomislio sam da je ovo tvoj ss. Edited June 16, 2020 by variola
I*m with the pilots Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 20 minutes ago, variola said: A šta je ovo username i password? Ed. Pardon, pomislio sam da je ovo tvoj ss. Da, to je SS kako bi trebalo da bude Ali evo kaze muz da je procitao da je ovo sve za stariju verziju i da ova nova, koju mi imamo, ne radi kako treba. Tja!
189- Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 jel koristi jos neko kodi? pitam zbog sportskih kanala samo. sk, es i arena...
Moća Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Kako da ucitam titl sa kompa kad preko Kodija gledam HboGo? Kad idem na browse title on mi samo izbaci da mogu po hbogo da trazim titlove a ne i na mom kompu.
Haralampije Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Kodi se uzdigo na 19, sad ne podrzava Live Serbia.Sta sad raditi, cekati ili ima neki hint?
copkillah Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 1 hour ago, Haralampije said: Kodi se uzdigo na 19, sad ne podrzava Live Serbia.Sta sad raditi, cekati ili ima neki hint? ja sam ga nedavno instalirao na EON boks zbog Arene i samo je prestalo da radi odjednom, znači u tome je fora :(
copkillah Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Vratio sam na 18.9 i renistalirao BalkanGreen ali Arene i dalje ne rade, ima neko neki predlog kako to da rešim, ima li neki drugi addon?
arkonada Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 38 minutes ago, copkillah said: Vratio sam na 18.9 i renistalirao BalkanGreen ali Arene i dalje ne rade, ima neko neki predlog kako to da rešim, ima li neki drugi addon? Balkan Green prestaje da radi, drukali ih na Facebooku par puta i prestaju sa održavanjem.
copkillah Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 6 minutes ago, arkonada said: Balkan Green prestaje da radi, drukali ih na Facebooku par puta i prestaju sa održavanjem. Evo malopre sam stavio LiveTV Serbia opet i kao radi, ne baš sjajno, ali kao radi. BG nešto radi, nešto ne radi.
jorma shparga Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 1 hour ago, copkillah said: Vratio sam na 18.9 i renistalirao BalkanGreen ali Arene i dalje ne rade, ima neko neki predlog kako to da rešim, ima li neki drugi addon? moze pomoc za nas neuke - gde si nasao kodi 18.9 ? i kako da ga instaliram preko? meni na kineskom boxu nudi samo najnoviju verziju koju isti ne podnosi ali nikako...
copkillah Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 3 minutes ago, jorma shparga said: moze pomoc za nas neuke - gde si nasao kodi 18.9 ? i kako da ga instaliram preko? meni na kineskom boxu nudi samo najnoviju verziju koju isti ne podnosi ali nikako... 1
Zis Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 4 hours ago, jorma shparga said: moze pomoc za nas neuke - gde si nasao kodi 18.9 ? i kako da ga instaliram preko? meni na kineskom boxu nudi samo najnoviju verziju koju isti ne podnosi ali nikako... http://mirrors.kodi.tv/releases/ 1
goofs Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 On 29.9.2020. at 14:32, 189- said: jel koristi jos neko kodi? pitam zbog sportskih kanala samo. sk, es i arena... Da ozivim pitanje ne moraju nuzno domaci sportski kanali, ali neki izvor dobrih i stabilnih strimova?
189- Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 1 hour ago, goofs said: Da ozivim pitanje ne moraju nuzno domaci sportski kanali, ali neki izvor dobrih i stabilnih strimova? ja koristim vec par nedelja sportshd. to je prvo gugl preporucio i do sada sam zadovoljan. jedino nesto nema tenisa, videcu za uso.
Recommended Posts