steins Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 7 hours ago, maharaja said: Yoda je sad glavni izvor šta je taj yoda? gde da ga nadjem?
steins Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 3 minutes ago, maharaja said: izvolte https://www.wirelesshack.org/how-to-install-yoda-kodi-addon.html hvala baš ću da probam, trenutno se borim sa titlovima za onog magic dragona. Ništa ne mogu celo veče da napravim
steins Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 ma šta si mi ovo uvalio? koji god link da kliknem izbacuje mi nekog bolida sa jakim naglaskom
steins Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 21 hours ago, maharaja said: ma ne klikci na linkove, treba ti samo repository da uneses u kodi ovo uneses u source u file manager: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ NIGDE ne klikci ni na sta sve uneo tako kako si rekao - i dalje mi izbacuje snimak onog debelog čim na kodiju uključim da gledam nešto
mlatko Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Njemu taj Yoda igra po ekranu.oce, oce to tako... mislim da je pogresno traziti Yodu u YouTube.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmi Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Moze li se kako preko kodija gledati tnt, espn, nbatv u hd-u? Ili oni streamovi sto se kace na redditu.
John Coltrane Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Ili direktno na smart tv, VLC na komp ili cak moze na tabletu. Ja sam zadovoljan mojim 2,5$ mesecno, placa se 6 meseci unpared zvoni glava od kanala.
stajebrebilo Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Malo da zivne tema... Uzeo Eon smart box, instalirao kodi... e sad mi treba pomoc da instaliram ono ostalo... sta radi od paketa, ima li ko linkove ? Hteo bih sportske (arena i sl.), filmske, serije...regionalne kanale... moze i na pp Hvala unapred !
Fakundo Sava Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Instaliraj Balkan Green addon i Live tv serbia ,najbolji regionalni sadržaj ,kolko tolko stabilni.Naravno baš kada ti se nešto gleda u tom trenutku ne radi
stajebrebilo Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Live tv serbia je extra, hvala ! kopacu malo, sta ima od filmskih add onova da radi ? Secam se Exodusa Elysiuma... ?
Frank Pembleton Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 45 minutes ago, steins said: Jel ovo Kodi crko? Neće da učita Leju :( Meni je hteo da se ucita ali je Exodus Redux brljavio sa provajderima...
steins Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Meni je hteo da se ucita ali je Exodus Redux brljavio sa provajderima... meni neće ni da učita
I*m with the pilots Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 (edited) Da li jos neko koristi Vimeo na Kodiju? Mi pokusavamo da ga namestimo da radi, ali je problem sto uopste nema opcije za ulazak u nalog. Gledam sva uputstva za program, i u ovom delu za podesavanja Quote Once you’ve installed Vimeo, you can configure it by right-clicking the addon and selecting settings. This will allow you to input your account username and password. Once this is done, you will be able to restart a video at the same place you left off after stopping. However, you do not need to log in or even have an account in order to watch videos. https://www.comparitech.com/kodi/vimeo-kodi-addon/ uopste nemamo nista za log in. Sta bi moglo da bude u pitanju, ima li neko predstavu? //Neophodno je da se ulogujem u svoj nalog jer se radi o iznajmljenom sadrzaju koji nije javan Edited June 15, 2020 by I*m with the pilots
Recommended Posts