Jump to content
IGNORED

KODI media center

LudiKure

Recommended Posts

Posted

Treba ti neki dns, ili vpn. Ja trenutno koristim smartdns, mada je i unblock us dobar

Posted

instalirao sam holu i radi mi na browseru ali ga Kodi ne prepoznaje.

Posted

Obriši holu, teško je to sranje. I ne može da ti ga vidi kodi

Treba dns koji unosiš u ruter ili postavke mrežne karte

Posted

jbg, nista onda

Posted

ekeke, na onom zemtv hrvatske arene :)

• 1 month later...
Posted

Jbt skroz sam zaboravio na kodi da gledam fudbal na hrt 2...

• 2 weeks later...
Posted

Ima li načina da stream koji vuče Kodi gledam na LG smart tv-u? Dakle nije problem da se Smartshare poveže sa video fajlovima koje kodi šeruje, već me zanima da li je moguće da se poveže tako da se gledaju streamovi (utakmica)?

Naravno bežično, znam da sa hdmi kablom nije problem :)

Posted

Pa ako ti smartshare funkcuoniše, mora da radi i na Kodiju, pošto njega nije briga koji je materijal. Kao što šeruješ i neku igru recimo. Ako pričamo o androidu. Ako pričamo o winu, malo je teže, jer onda čipset mora da podržava wifi direkt ili sličan protokol

Posted

Da da, pričamo o desktop, Windows mašini. Dakle nema načina da Smartshare povuče stream? Znam da sam u Serviio-u uspeo da namestim da vuče neki konstantni strim Arene 1 (iskreno se ne sećam šta i kako sam to uradio i iskopao) ali sam se nadao da Smartshare može nekako da pročita i ono sa Castawaya.

• 2 weeks later...
Posted

Je l ima neki add-on ili neko vec drugo sokocalo koje ce mi pustati titlove za filmove koje gledam kroz Exodusa?

Posted

piši:  system - add-ons - install from repository - kodi add-on repository - subtitle. tu odaberi opensubtitle, titlovi.com i podnapis.net

Posted

Svaka cast, blagodarim :)

Btw, kad sam testirao opciju, palim random epizodu GoTa i krece mi RickRoll :D

Posted

Je l' mogu da se nakace srpski prevodi?