renne Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Treba ti neki dns, ili vpn. Ja trenutno koristim smartdns, mada je i unblock us dobar
Dr Arslanagić Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 instalirao sam holu i radi mi na browseru ali ga Kodi ne prepoznaje.
renne Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Obriši holu, teško je to sranje. I ne može da ti ga vidi kodi Treba dns koji unosiš u ruter ili postavke mrežne karte
renne Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Kore, daljinski zvanični za Kodi, odlična stvar https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kore
stajebrebilo Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Jbt skroz sam zaboravio na kodi da gledam fudbal na hrt 2...
copkillah Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Ima li načina da stream koji vuče Kodi gledam na LG smart tv-u? Dakle nije problem da se Smartshare poveže sa video fajlovima koje kodi šeruje, već me zanima da li je moguće da se poveže tako da se gledaju streamovi (utakmica)? Naravno bežično, znam da sa hdmi kablom nije problem :)
renne Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Pa ako ti smartshare funkcuoniše, mora da radi i na Kodiju, pošto njega nije briga koji je materijal. Kao što šeruješ i neku igru recimo. Ako pričamo o androidu. Ako pričamo o winu, malo je teže, jer onda čipset mora da podržava wifi direkt ili sličan protokol
copkillah Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Da da, pričamo o desktop, Windows mašini. Dakle nema načina da Smartshare povuče stream? Znam da sam u Serviio-u uspeo da namestim da vuče neki konstantni strim Arene 1 (iskreno se ne sećam šta i kako sam to uradio i iskopao) ali sam se nadao da Smartshare može nekako da pročita i ono sa Castawaya.
goofs Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Je l ima neki add-on ili neko vec drugo sokocalo koje ce mi pustati titlove za filmove koje gledam kroz Exodusa?
zoki Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 piši: system - add-ons - install from repository - kodi add-on repository - subtitle. tu odaberi opensubtitle, titlovi.com i podnapis.net
goofs Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Svaka cast, blagodarim :)Btw, kad sam testirao opciju, palim random epizodu GoTa i krece mi RickRoll :D
Recommended Posts