stajebrebilo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Vratio sve na 15ku, napravio da mi radi sto mi treba i ne diram vise... Slucajno poslato sa Tapatoka
Frank Pembleton Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Vratio sve na 15ku, napravio da mi radi sto mi treba i ne diram vise... Slucajno poslato sa Tapatoka Ako ti radi sve što ti treba...ne diraj...
Frank Pembleton Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) @calogula Nego, šta ti je sa uređajem? ....shit has hit the fan... Edited August 30, 2017 by Frank Pembleton
stajebrebilo Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Osnovno pravilo, dok radi ne čačkaj jašta, po ko zna koji put potvrđeno
Caligula Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 (edited) @calogula Nego, šta ti je sa uređajem? ....shit has hit the fan... Ja sam malo priglup covek. Mislio sam da je crko jer sam odjednom dobio crni ekran. Posle dva dana zovem prodavnicu da im vratim, oni pitaju kako se to desilo ja kazem "kliknuo na dugme Video i ubio ga na mestu" Oni kazu jok, samo si mu promenio rezoluciju u 4K a tvoj TV to ne podrzava pa kada sam ga ukljucio ponovo povratio sam ga promenom rezolucije na HD ready Sada je sve OK hvala na pitanju Edited September 4, 2017 by Caligula
Frank Pembleton Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Ja sam malo priglup covek. Mislio sam da je crko jer sam odjednom dobio crni ekran. Posle dva dana zovem prodavnicu da im vratim, oni pitaju kako se to desilo ja kazem "kliknuo na dugme Video i ubio ga na mestu" Oni kazu jok, samo si mu promenio rezoluciju u 4K a tvoj TV to ne podrzava pa kada sam ga ukljucio ponovo povratio sam ga promenom rezolucije na HD ready Sada je sve OK hvala na pitanju Dobro sad znamo da ti na poslu drugi puštaju "prezentacije i projekte" ;-)
Caligula Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 :D sto je najgore, radim sa rezolucijama. Ali nisam povezao da "video" na daljincu znaci promenu rezolucije. Mislio sam da ce da me odvede do neke opcije na meniju:(
Tribun_Populi Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 :D sto je najgore, radim sa rezolucijama. Jer često koristiš rezoluciju 1244? [emoji16] Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
laser lotus Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 da li neko koristi Kodi na Raspberryju? Prije par godina sam ga instalirao na RPi 1 i UI je bio isuviše spor za iole udobno korištenje. Same filmove je uglavnom mogao da dekodira (nisam siguran da sam probao HD filmove).
renne Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Radi Mobdro na Kodiju konačno, pa ko neće da se bakće na Noxom, koji inače savršeno radi, evo rešenja
pantelia Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 2 sata sam instalirao onaj Covenant, sve moguce greske i bagove sam prosao, srecom postoje dobri ljudi koji objasnjavaju kako se to prevazilazi. Na kraju shvatim da u njemu nema sporta Gde bi npr. mogle Arene da se pogledaju, Zem.tv i Croatia on Demand su se poprilicno raspali...
Recommended Posts