Jump to content
IGNORED

KODI media center

LudiKure

Recommended Posts

Posted

Vratio sve na 15ku, napravio da mi radi sto mi treba i ne diram vise...

Slucajno poslato sa Tapatoka

Posted

Vratio sve na 15ku, napravio da mi radi sto mi treba i ne diram vise...

Slucajno poslato sa Tapatoka

Ako ti radi sve što ti treba...ne diraj...

Posted (edited)

@calogula

Nego, šta ti je sa uređajem?

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton
Posted

Osnovno pravilo, dok radi ne čačkaj

jašta, po ko zna koji put potvrđeno

Posted (edited)

@calogula

Nego, šta ti je sa uređajem?

....shit has hit the fan...

Ja sam malo priglup covek. Mislio sam da je crko jer sam odjednom dobio crni ekran. Posle dva dana zovem prodavnicu da im vratim, oni pitaju kako se to desilo ja kazem "kliknuo na dugme Video i ubio ga na mestu"

Oni kazu jok, samo si mu promenio rezoluciju u 4K a tvoj TV to ne podrzava :isuse: pa kada sam ga ukljucio ponovo povratio sam ga promenom rezolucije na HD ready

Sada je sve OK hvala na pitanju

Edited by Caligula
Posted

Ja sam malo priglup covek. Mislio sam da je crko jer sam odjednom dobio crni ekran. Posle dva dana zovem prodavnicu da im vratim, oni pitaju kako se to desilo ja kazem "kliknuo na dugme Video i ubio ga na mestu"

Oni kazu jok, samo si mu promenio rezoluciju u 4K a tvoj TV to ne podrzava :isuse: pa kada sam ga ukljucio ponovo povratio sam ga promenom rezolucije na HD ready

Sada je sve OK hvala na pitanju

Dobro sad znamo da ti na poslu drugi puštaju "prezentacije i projekte" ;-)
Posted

:D sto je najgore, radim sa rezolucijama. Ali nisam povezao da "video" na daljincu znaci promenu rezolucije. Mislio sam da ce da me odvede do neke opcije na meniju:(

Posted

:D sto je najgore, radim sa rezolucijama.

Jer često koristiš rezoluciju 1244? [emoji16]

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Posted

da li neko koristi Kodi na Raspberryju?

Prije par godina sam ga instalirao na RPi 1 i UI je bio isuviše spor za iole udobno korištenje. Same filmove je uglavnom mogao da dekodira (nisam siguran da sam probao HD filmove).

• 1 month later...
Posted

2 sata sam instalirao onaj Covenant, sve moguce greske i bagove sam prosao, srecom postoje dobri ljudi koji objasnjavaju kako se to prevazilazi.

Na kraju shvatim da u njemu nema sporta :frust:  Gde bi npr. mogle Arene da se pogledaju, Zem.tv i Croatia on Demand su se poprilicno raspali...